eMAG îți dă de Black Friday un Mercedes. Cum pui mâna pe el

eMAG îți dă de Black Friday un Mercedes. Cum pui mâna pe el

Cumpărăturile de Black Friday la eMAG ți-ar putea aduce mai mult decât produsele comandate și te-ai putea trezi cu o mașină Mercedes acasă.

Dacă ai cumpărat produse de Black Friday de pe eMAG și ai plătit cu cardul Mastercard sau Maestro salvat în platforma sau în aplicație atunci intri automat în cursa pentru câștigarea unui autoturism marca Mercedes-Benz GLC 250 Coupé. Mașina se vinde în acest moment cu peste 50.000 de euro

Dacă nu ai cumpărat ceva deja de pe eMAG și vrei să ai și tu o șansă să câștigi un Mercedes atunci intră și cumpără ceva cu un card Mastercard și poate, pe lângă produsul comandat, să primești și o mașină.  Înainte să faci plata trebuie să salvezi cardul în cont și să păstrezi acest card salvat până la tragerea la sorți care are loc pe 7 ianuarie 2019.

Campania se desfășoară exclusiv pe platforma online și în aplicația mobilă, în perioada evenimentului Black Friday, începând din data de 16 noiembrie și până pe 17 noiembrie, ora 2:00.

În campanie participă produsele din oferta de Black Friday, care se regăsesc pe site-ul magazinului și în aplicație, inclusiv produsele resigilate și cele din Marketplace, cu excepția produselor din categoria „Asigurări RCA” și „Asigurări de călătorie”. Înscrierea în campanie poate avea loc o singură dată, indiferent de numărul de comenzi.

Până la ora 10:00 eMAG a înregistrat vânzări de 240 de milioane de lei, iar ponderea comenzilor cu cardul a fost de 33%, în creștere de la 30%, cât a fost media din 2017.  Primul milion de lei a fost atins de eMAG în primele 12 secunde de când au început Black Friday. În primul minut s-au vândut produse de 6 milioane de lei, iar borna de 100 de milioane de lei a fost atinsă după 37 de minute. În tot acest timp s-au vându 575.000 de produse. Cea mai mare comandă de pe eMAG a fost de 28.000 de lei și a venit din Cluj

Citește și: