Black Friday la eMAG a început oficial cu reduceri incredibile

Black Friday la eMAG a început oficial cu reduceri incredibile

Black Friday la eMAG e cel mai așteptat moment din acest eveniment al reducerilor și cumpărăturilor. De acum este oficial și poți profita de cele mai mari reduceri pe care le va avea magazinul anul acesta.

eMAG a promis că face Black Friday o singură zi și anul acesta ziua e de 17 noiembrie. Campania de Black Friday la eMAG a început oficial la ora 6.50 în aplicație. La 6.53 a început Black Friday și pe site.

Sunt circa două milioane de produse disponibile în această campanie și promoțiile se termină la finalul zilei. Totuși, au fost deja anunțate câteva zeci de produse cu reduceri considerabile, ca de Black Friday, însă stocurile sunt și au fost din start limitate.

Toate informațiile despre eMAG Black Friday în timp real 

Catalogul eMAG a fost prezentat aproape de miezul nopții. Din el ți-am recomandat deja produse și se poate să fi fost unul dintre norocoșii care le-au prins. Consolă Xbox la 600 de lei sau televizor Nei la 400 de lei sunt două dintre reducerile de Black Friday la eMAG despre care a vorbit mai toată lumea. Totuși, în campania de Black Friday au intrat la eMAG atât iPhone 7 de 32 și 128GB, dar și Samsung Galaxy S8 Plus.

Ediția Black Friday din acest an e a șaptea. A început în 2011, cu o mână de magazine, și s-a extins în ultimii ani către mai multe categorii de produse și atât în offline, cât și în online. eMAG a fost printre primele magazine care s-au implicat în Black Friday. Dacă te întrebi cum ai ratat reducerile, ei bine, poate că n-ai folosit aplicația. E cea mai bună speranță, în fiecare an, să prinzi ceva dintre sutele de produse cu prețuri bune de la eMAG.

eMAG a vorbit înainte de Black Friday despre aplicația sa și a tot promovat-o în ultimii doi ani. A dus-o la nivelul la care a devenit un „ceas de alarmă“ pentru Black Friday. Așa ai aflat și anul acesta când a început Black Friday la eMAG, în caz că n-ai urmărit știrile. Iar dacă n-ai prins reducerile dorite, campania de Black Friday încă este la Flanco și cu un stoc deloc rău de produse.

Toate produsele la reducere de Black Friday la eMAG le găsești aici

Răzvan Băltărețu
Articol scris de
Răzvan Băltărețu
Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși.
Comentarii
Răzvan Băltărețu
06:50 / 17.11.2017