Catalogul complet eMAG cu reducerile de care o să-ți pese

Catalogul complet eMAG cu reducerile de care o să-ți pese

eMAG începe Black Friday în zorii zilei de 17 noiembrie, dar până atunci avem catalogul și îl împărtășim cu tine ca să știi ce pregătești. 

Black Friday la eMAG vine cu aproape două milioane de produse, atât din sursele eMAG, cât și din Marketplace, unde are 4.000 de parteneri. Din toate acestea, magazinul a promis că va oferi reduceri la 50.000 de televizoare, 60.000 de telefoane și 25.000 de laptopuri. Desigur, nu te interesează numerele acestea, ci reducerile. Cifrele reducerilor de Black Friday le poți consulta și aici.

Când vine vorba să știi dinainte ce reduceri vor fi, atunci ai nevoie de un catalog. Acesta e deja disponibil și mai jos ți-am sortat câteva dintre reduceri. Lista începe cu produsele despre care deja ți-am spus: Samsung, Xbox, Lenovo și un televizor Nei. Le poți consulta în detaliu înainte de Black Friday aici.

Cele mai importante reduceri din catalogul eMAG de Black Friday

Cel puțin când vine vorba de eMAG, evenimentul de Black Friday va fi cel mai mare de până acum. Începe dimineața, între 6 și 8, așa că trebuie să fii matinal. Cea mai mare reducere ajunge la 50.000 de euro, dar oferă și bilete prin Tarom, dar și abonamente la preț redus prin Digi Mobil. Oferta completă este, firesc, pe site-ul eMAG imediat ce începe Black Friday.

Pe lângă iPhone 7 de 32GB, va fi și un model de 128GB în nuanța roșu, pe care îl poți cumpăra la 3.000 de lei. Are cameră de 12 megapixeli, un ecran Retina, e rezistent la apă și praf și rulează deja cel mai nou sistem de operare și imediat ce începe Black Friday îl poți cumpăra de AICI.

Un telefon foarte bun de anul acesta este Huawei P10. Va fi la un preț de 1.850 de lei, cu 64GB spațiu de stocare și nuanța de culoare Graphite Black, adică negru. Prețul are o reducere de 22% și va fi disponibil în limita stocului (ceea ce nu înseamnă că este prea mare). Telefonul poate fi găsit aici când începe Black Friday.

Un televizor cu o reducere de 50% nu este de aruncat. Modelul în cauză este un OLED smart TV de la LG, cu seria 55EG9A7V. Are o diagonală de 139 cm și o rezoluție full HD, dar panoul OLED este cel mai avansat dintre câte există la acest moment. Televizorul este în oferta de Black Friday AICI.

Un televizor mult mai ieftin, dar cu o reducere de 44%, este Horizon LED cu diagonală de 108 cm, are rezoluție 4K UltraHD și are seria 43HL8500U. Poate fi găsit la eMAG când începe Black Friday.

Dacă ești în căutarea unui laptop, atunci ar trebui să arunci o privire peste ce are de oferit Acer Aspire Nitro 5. Este un notebook cu procesor AMD cu patru nuclee, la o frecvență de 3GHz, are 256GB spațiu de stocare pe un SSD și placa video este un AMD Radeon RX550 cu 4GB memorie RAM. Ecranul este de 15,6 inci full HD și laptopul este disponibil cu o reducere de 22% la eMAG de Black Friday.

În cazul în care te tentează un laptop de la Apple, MacBook Pro de 13 inci cu Intel Dual Core i5 la 2,9GHz este disponibil cu o reducere de 27%. Acesta e versiunea cu touch bar, are ultimul sistem de operare și un SSD de 256GB spațiu de stocare. Ecranul e Retina și performanța de invidiat, iar în oferta Black Friday de la eMAG va fi aici.

Catalogul eMAG complet e disponibil mai jos, dar AICI vei găsi ofertele de Black Friday care nu au mai avut loc în el

 

Răzvan Băltărețu
Articol scris de
Răzvan Băltărețu
Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși.
Comentarii
Răzvan Băltărețu
00:54 / 17.11.2017