„Secretul“ eMAG de Black Friday ca să prinzi cele mai bune reduceri

eMAG pornește Black Friday dimineața și a spus că are campania gândită pentru o singură zi. Livrările încep din aceeași zi, dar înainte să aștepți produsele trebuie să le comanzi.

eMAG a vorbit înainte de Black Friday despre aplicația sa. Este cea pe care s-a concentrat mai mult în ultimii doi ani și a dus-o la nivelul la care a devenit un „ceas de alarmă“ pentru Black Friday. Prin aceasta vine notificarea când pornește campania și tot prin aceasta poți plasa primele comenzi, indiferent de ce categorie este vorba.

Catalogul eMAG a fost deja prezentat aproape de miezul nopții și din el ți-am extras câteva dintre cele mai bune reduceri către care să te orientezi. Astfel, ai un iPhone 7 de 32GB, 128GB în nuanța roșu, pe care îl poți cumpăra la 3.000 de lei și va fi disponibil imediat ce începe Black Friday. Mai poți trece pe listă și un laptop Lenovo IdeaPad, cu procesor Intel Celeron N3060 la frecvența de 2,48GHz, ecran de 15,6 inci, memorie RAM de 2GB, hard disk de 500GB și placă grafică integrată, care va costa 500 de lei și sunt disponibile 500 de bucăți. Există și o combină frigorifică Arctic AK54270+, volum 262 litri, o înălțime de 170,5 cm, Clasa A+ de energie și va fi disponibilă în 500 de bucăți la preț de 600 de lei. De asemenea, fii atent la televizorul LED Smart LG, 108 cm, 43UJ620V, 4K Ultra HD, AICI, precum și la telefon iPhone 7 de 32 GB, 4G, jet black, AICI.

Ca să prinzi toate aceste reduceri de Black Friday, cea mai bună resursă e aplicația eMAG. Acesta e un mic „secret“, știut de toată lumea, care te ajută în fiecare an, mai ales când ai dori console Microsoft Xbox One Slim de 500GB la un preț excepțional de 600 de lei. Este disponibilă pe Android și pe iOS, iar ea e corelată cu contul de pe eMAG și, implicit, cu datele de acolo: adresă de livrare, card, nume, număr de telefon. Dacă ai fost destul de inspirat să urmezi sfatul instalării și configurării, atunci acum ar trebui să fii pregătit de cumpărături. Odată plasate, în speranța că ai prins unele dintre unitățile disponibile la preț redus, urmează etapă așteptării livrării.

eMAG a spus că până pe 29 noiembrie va livra toate produsele de Black Friday și, totodată, vor fi disponibile 15 showroom-uri eMAG și 600 de oficii poștale pentru ridicare personală în România. Rămâne de văzut dacă anula acesta merge mai bine colaborarea cu firmele de curierat și cât de important va fi depozitul pregătit pentru acest eveniment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: