Catalogul Flanco de Black Friday vine cu reduceri neașteptate

Catalogul Flanco de Black Friday vine cu reduceri neașteptate

Black Friday se derulează și la Flanco, unul dintre cele mai cunoscute magazine offline din România. Firesc, are și entitate online, iar acum știi la ce reduceri să te aștepți. 

Black Friday la Flanco începe în noaptea dintre 16 și 17 noiembrie. Nu este o oră fixată, dar ar trebui să aștepți reducerile la miezul nopții. De teamă să nu pice site-ul în timpul campaniei se prea poate ca Flanco să decidă să pornească mai devreme, așa că nu strică să fii pe site încă de la ora 23. Mai jos ți-am făcut o listă cu produse la preț mai mic, dar ai și toate pozele cu catalogul Flanco de Black Friday.

Dacă te interesează Black Friday la eMAG, ai deja câteva liste numai bune de urmărite. Produsele sigure la preț redus pe care le are eMAG sunt aici și sunt 10 la prețuri excelente. Cât despre Black Friday per total, te ținem informat toată noaptea ca să știi ce să cumperi. Orice ar fi, să știi că sunt și produse de evitat, mai ales dacă dai mulți bani pe ele.

Catalogul Flanco îți arată ce reduceri să urmărești de Black Friday

Primul produs pe care ar trebui să-l ai în vedere de Black Friday de la Flanco este Huawei P10 Lite. A fost lansat în acest an, vine cu o cameră de 12 megapixeli, are un ecran de 5,2 inci full HD și un spațiu de stocare de 32GB. Memoria RAM este de 3GB, procesorul are opt nuclee și e foarte probabil să primească actualizare la Android Oreo în următoarele trei luni. Găsești acest telefon la preț redus de Black Friday AICI.

Dacă tot vrei un telefon de Black Friday, la fel de bine ai putea cumpăra și un laptop. Este un Lenovo de 15,6 inci IdeaPad, are 2GB memorie RAM, are 500GB spațiu de stocare și poate ți se pare după aceste specificații că este mult prea prost dotat. Ei bine, când afli că te va costa doar 700 de lei s-ar putea să te gândești că are o utilitate. Procesorul este un Intel Celeron la 2,48GHz și ai putea să-l folosești drept laptop secundar sau cadou pentru copii. De Black Friday este disponibil la Flanco AICI.

Indiferent cât de mult s-ar uita sau nu românii la televizor, dacă vrei să-ți iei unul nou, ar trebui să țintești cât mai sus. Mai sus decât gama QLED de la Samsung nu sunt prea multe, așa că îți recomand un astfel de model. E vorba de un TV smart cu diagonală de 138cm, rezoluție 4K și o reducere considerabilă de 1.500 de lei. Sistemul de operare este Tizen, cea mai nouă versiune. Televizorul Samsung îl listează Flanco de Black Friday AICI.

Tot de la Samsung ar trebui să te uiți și la Galaxy S7. Are conectivitate 4G, a fost cel mai bun telefon din 2016 al companiei și în curând ar trebui să primească actualizare la Android Oreo. Are o rezoluție 2K, un ecran de 5,1 inci, 4GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 32GB. De asemenea, camera de 12 megapixeli încă este foarte bună și după standardele din 2017. Unde mai pui că reducerea este de 600 de lei și îl ai de Black Friday la Flanco AICI.

Și, dacă tot suntem la telefoane, există și versiunea mai ieftină decât Galaxy S7, dar bazată pe acesta. E vorba de Galaxy A5 (2017), cu ecran de 5,2 inci full HD, cameră foto de 16 megapixeli, 32GB spațiu de stocare, 3GB de memorie RAM și un design cât de cât aproape de high-end. Totuși, prețul este mai bun, de 1.300 de lei, și de Black Friday îl poți cumpăra de la Flanco de AICI.

Un studiu despre Black Friday arăta că anul acesta oamenii sunt interesați de electrocasnice, așa că uite un model: combină frigorifică Whirlpool cu preț redus de 700 lei. Arată bine, are clasa A+ și un volum total de 339 litri. Poți profita de reducerea mare de la Flanco AICI.

Gata cu electrocasnicele, e mai interesant divertismentul. Așa că ai o consolă Sony PlayStation 4 cu Gran Turismo la pachet. Reducerea este de 400 de lei, dar e vorba de o consolă de ultimă generație și de poate cel mai așteptat joc cu mașini de anul acesta. De Black Friday le iei la pachet de la Flanco la preț mai mic.

Răzvan Băltărețu
Articol scris de
Răzvan Băltărețu
Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși.
Comentarii
20:59 / 16.11.2017