Când începe Black Friday eMAG nu mai e un secret, iar reducerile le găsești în catalog

Black Friday începe, știm, pe 17 noiembrie, dar ora rămâne una dintre cele mai apăsătoare întrebări. Cu toate acestea, avem o idee despre cum ar putea decurge lucrurile. 

Aici vom actualiza informațiile în timp real, pe tot parcursul Black Friday.

eMAG ne-a oferit catalogul cu produsele care vor fi de astăzi la reducere, de Black Friday, precum şi preţurile acestora. Găsim aceste informaţii, în acest articol.

La ce oră începe Black Friday la eMAG

Cert e că evenimentul de Black Friday 2017 de la eMAG ar trebui să înceapă undeva între ora 6:00 și 8:00. Predicția poate fi făcută pe baza evenimentelor din anii trecuți, la care mai putem adăuga câteva exerciții de imaginație. Verifică AICI statusul campaniei de Black Friday la retailerul online.

Dacă vânzările iau startul după ora 7:00, există șansa să fie tăiat avântul unor cumpărători. Cei care la ora asta deja încep să se pregătească pentru facultate sau pentru serviciu nu vor mai avea suficient timp de cumpărături.

Nu mai e o surpriză, în ultimii doi ani magazinele online din România au jonglat cu Black Friday cât de mult au putut. eMAG a rămas pentru o singură zi, iar comunicarea acesteia o face cu două săptămâni înainte. Anul acesta e 17 noiembrie. Ce nu știm e ora, dar știm un interval când ar putea fi deschise serverele și ofertele ar porni către clienți. Mai întâi ar porni prin aplicație, iar de aici înveți cum să activezi notificări pentru Android și iPhone.

Black Friday reușește să rămână, chiar și anul acesta, relevant pentru anumiți retaileri. Unii dintre aceștia au denaturat evenimentul original, astfel că acum am ajuns să vorbim despre reduceri de acest fel în miezul verii, sau despre campanii care țin trei săptămâni în luna noiembrie. Firește, pentru asemenea magazine, când începe Black Friday 2017 nu e o întrebare relevantă.

Black Friday la eMAG, însă, rămâne un punct de interes pentru cumpărători, deoarece retailerul a păstrat tradiția și va demara o nouă etapă de reduceri în penultima vineri a lunii, pe 17 noiembrie. Dacă ne-am lămurit cu ziua, însă, nu înseamnă că lucrurile sunt puse cu totul la punct.

Când începe Black Friday 2017 la eMAG

Black Friday la eMAG este cel mai așteptat eveniment de vânzări în online-ul românesc, având în vedere că aici apar cele mai interesante oferte. Despre asta am mai scris, așa că poți să te pregătești deja să cumperi de la eMAG lingouri de aur, bilete pentru Electric Castle sau chiar abonamente la Digi Mobil, AICI vei găsi toate produsele când se va da startul campaniei de Black Friday.

Dacă astfel de lucruri se știu deja, ora când începe Black Friday 2017 rămâne o necunoscută, ca întotdeauna. Cei de la eMAG au vrut întotdeauna să păstreze secretul cu privire la ora începerii evenimentului, din mai multe motive. În primul rând, e vorba de sentimentul de anticipare pe care îl creezi clienților. Ora începerii rămâne învăluită în mister, așa că oamenii vor avea către ce să privească timp de mai multe ore, până vine momentul potrivit.

Ora nu este dată publicității și din rațiuni tehnice. Serverele ar fi mult mai încărcate dacă la ora 4:59 lumea ar începe să dea refresh site-ului eMAG, știind că evenimentul începe la ora 5:00, iar destul de rapid lucrurile ar lua-o razna.

Cele mai bune oferte de Black Friday  le prinzi dimineață

Cert e, însă, că evenimentul de Black Friday 2017 de la eMAG ar trebui să înceapă undeva între ora 5:00 și 7:00. Predicția poate fi făcută pe baza evenimentelor din anii trecuți, la care mai putem adăuga câteva exerciții de imaginație. Dacă evenimentul începe înainte de ora 5:00, intră pe teritoriul unei ore la care nu foarte mulți oameni se trezesc, așa că startul nu capătă la fel de multă amploare ca mai târziu.

Dacă vânzările iau startul după ora 7:00, există șansa să fie tăiat avântul unora care la ora asta deja încep să se pregătească pentru facultate sau pentru serviciu, astfel că nu mai au la fel de mult timp să ”se lupte” pentru cumpărături. Conform experienței trecute, Black Friday la eMAG ar trebui să înceapă în jurul orei 7:00

Intervalul orar este unul destul de mic, de doar două ore, dar așteptarea va fi destul de lungă, mai ales dacă ți-ai format deja din anii trecuți obiceiul de a da refresh de câteva ori pe minut.

Black Friday la eMAG: Produse de urmărit la reducere

Din oferta Black Friday de la eMAG nu vor lipsi electrocasnicele, televizoarele, telefoanele mobile sau laptopurile, dar nici produsele fashion, jucăriile, parfumurile, cosmeticele și articole pentru casă și grădină. Astfel, merită reținut că Samsung Galaxy S7 de 32GB în versiune Black va costa 1.500 de lei, dar vor fi doar 1.000 de unități disponibile. Vor fi și 500 de bucăți de console Microsoft Xbox One Slim de 500GB la un preț excepțional de 600 de lei.

Merită reținut și un laptop Lenovo IdeaPad, cu procesor Intel Celeron N3060 la frecvența de 2,48GHz, ecran de 15,6 inci.

George Stanciu
06:11 17.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video