Black Friday la eMAG cu cele mai mari reduceri la laptopuri

Black Friday la eMAG cu cele mai mari reduceri la laptopuri

Black Friday la eMAG a început deja. Este cea mai așteptată zi din an pentru reduceri și prețurile de până acum nu dezamăgesc. Mai jos ai lista cu cele mai bune reduceri la laptopuri. 

Catalogul eMAG a fost prezentat înainte de miezul nopții și acolo au fost prezentate câteva dintre cele mai mari reduceri. Din toată lista aceea imensă, am ales în special laptopuri. Cele mai multe pe care eMAG le listează de Black Friday vin cu procesoare Intel și cu ecrane full HD, dar aceasta e media. Nu strică, dacă tot vrei să cumperi de Black Friday, să te orientezi și spre cele ultra high-end.

De la branduri ca ASUS până la Lenovo, am căutat acele laptopuri care să vină cu un raport bun între calitate și preț, ca să merite investiția pe care o faci acum de Black Friday. Cel mai mic preț este în jurul a sute de lei, aproape 100 de euro, dar urcă spre câteva mii de lei, în funcție de ce cauți. Oricum, la cât de mare este acest Black Friday, sunt de toate pentru toți.

Black Friday la eMAG cu laptopuri sub 2.000 de lei

Cel mai ieftin laptop pe care îl găsești la eMAG de Black Friday este Kiano Intelect X3 HD cu un preț de 499 de lei. Are procesor Intel Atom, 32GB spațiu de stocare și ecran de 10 inci HD. Este disponibil de Black Friday la eMAG aici.

Urmează cel deja popularizat prin oferta eMAG cu produse comunicate înainte de Black Friday. E un Lenovo IdeaPad cu Intel Celeron, 4GB de memorie RAM și un hard disk încăpător de 500GB. Vine deja cu Windows 10 Home, așa că nu mai trebuie să îți faci griji de sistem de operare. Cumpără acest laptop la preț de Black Friday de AICI.

Lista asta scurtă cu recomandări de sub 2.000 de lei se încheie cu un laptop de excepție de la ASUS: X541UA. Are ecran full HD de 15,6 inci, un procesor Intel i5, cu 4GB memorie RAM și 128GB spațiu de stocare pe un SSD. Prețul este redus cu 24% de Black Friday la eMAG și îl cumperi de AICI.

Black Friday vine cu prețuri bune la laptopuri performante de la eMAG

Nu poate începe o listă cu laptopuri performante fără un Apple MacBook Pro de 13 inci cu touch bar. Are un procesor Intel Core i5, 8GB de memorie RAM și 256GB spațiu de stocare. Ecranul este Retina, de-o rezoluție foarte bună, și rulează deja cea mai nouă versiune de macOS. Prețul este redus cu 27%, poate cea mai bună ofertă de Black Friday.

Dacă vrei ceva cu Windows, atunci o alegere sigură este laptopul Lenovo din seria Legion: Y720. Are Intel Core i7-7700HQ la 2,8GHz, are 15,6 inci full HD și 16GB de memorie RAM, iar la aceste specificații chiar nu vei avea probleme în jocuri. Spațiul de stocare este de 2TB și laptopul e la preț de Black Friday disponibil la eMAG.

Dell Inspiron 7567 este ultimul din listă și are un preț excelent de 3.299 de lei. Vine cu Intel Core i5 seria a șaptea, are 4GB de memorie RAM pentru placa video, 8GB de memorie RAm și un ecran de 15,6 inci full HD. Reducerea de Black Friday ajunge la 21% și îl poți cumpăra de la eMAG de AICI.

Răzvan Băltărețu
Articol scris de
Răzvan Băltărețu
Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși.
Comentarii
Răzvan Băltărețu
06:58 / 17.11.2017