Black Friday cu laptopuri de gaming la PC Garage și eMAG

Black Friday cu laptopuri de gaming la PC Garage și eMAG

Black Friday ar trebui să fie un eveniment în care cumperi ce îți trebuie și un laptop de gaming n-ar strica. Iată ce oferte sunt la PC Garage și eMAG.

Un laptop ar trebui să fie ultraportabil, mai puțin când vrei performanță maximă. Atunci, poți trece peste și ai putea să te gândești de Black Friday la un laptop pentru care greutatea și dimensiunea nu mai contează, cum sunt cele de gaming. Ne-am gândit să alcătuim un top cu cele mai bune laptopuri de gaming în ceea ce privește raportul performanță preț oferit și astfel am ajuns la cinci modele de la PC Garage și eMAG pe care să le consideri mai mult o investiție. Catalogul eMAG cu toate ofertele e deja public.

eMAG începe Black Friday în zorii zilei de 17 noiembrie, pe când PC Garage a dat deja drumul promoțiilor. Prețurile sunt numai bune, așa că aruncă un ochi peste ele.

Acer Predator GX-792 la preț de Black Friday pentru ședințele de gaming

Trebuie întâi un vârf de gamă de Black Friday pentru această categorie de laptopuri de gaming, astfel că Acer Predator va ocupa acest loc cu un laptop enthusiast. Acer Gaming Predator X-792 este dotat cu un procesor i7-7820HK din generația Kaby Lake. Acesta vine cu cea mai puternică placă video de tip single GPU de pe piată în acest moment pentru mobile și anume GTX 1080. Placa video are 8GB VRAM și este pe aceeași arhitectură Pascal, dar vine cu 8GB VRAM și memorii de tip GDDR5X.

Laptopul este unul voluminos, dar greutatea acestuia este datorată răcirii. Laptopul vine, de asemenea, cu un ecran full HD cu panou IPS și numeroase dotări printre care și un sistem audio 4-way cu un subwoofer. Laptopul poate fi cumpărat la preț de Black Friday de AICI.

ASUS Gaming GL703VM în oferta PC Garage de Black Friday

ASUS este unul dintre producătorii care oferă una dintre cele mai bune răciri de piață pe laptopuri, iar Asus GL703VM nu face excepție de la această regulă. Laptopul vine cu un procesor Intel Core i7 din seria Kaby Lake cu opt fire de execuție care va oferi o performanță foarte bună chiar și în aplicații profesionale de render sau editare. Acestui procesor i se alătură o placa video GTX 1060 cu 6GB VRAM care este o placă video bazată pe arhitectura Pascal pe 14nm și este doar ușor sub un GTX 1060 de tip desktop.

Laptopul vine, de asemenea, cu o unitate de stocare de tip SSH care va asigura viteze mai bune la scriere/citire, dar și acces în comparație cu un HDD convențional. Designul este unul care păstrează tema de gaming, de asemenea tastatura este iluminată RGB pentru cei care doresc un astfel de feature. Laptopul e gata de cumpărare de Black Friday de aici.

Lenovo Y520 de la PC Garage îți completează seria de gadgeturi urmărite de Black Friday

Următorul laptop de pe lista recomandată de Black Friday este unul de la Lenovo, mai exact din seria Y520, care vine cu același procesor Intel i7-7700 HQ găsit și pe laptopul ASUS, dar de această dată discutăm de o placă video ceva mai puțin puternică. Laptopul Lenovo Y520 vine cu o placă video GTX 1050 Ti cu 4GB VRAM, care va oferi o experiență cât se poate de bună pe rezoluție full HD. Laptopul vine cu un display cu panou IPS care va oferi o imagine mai bună și unghiuri de vizibilitate îmbunătățite.

Prețul este simțitor mai mic chiar și de Black Friday, iar diferențele sunt dotate de unele detalii de la răcire sau construcție, dar acest fapt nu înseamnă că racirea este ineficientă. Procesorul și placa video nu degajă atât de multă căldură în comparație cu alte componente din generații precedente. Acest „monstru” este disponibil aici.

Dell Inspiron 7567 e la eMAG la timp pentru Black Friday

Dell Inspiron 7567 dotat cu un procesor i5-7300HQ cu patru nuclee bazat pe arhitectura Kaby Lake. Placa video care vine alături de acest laptop este GTX 1050 – bună pentru gaming pe rezoluție full HD. Laptopul vine cu un sistem de stocare de tip SSD de 256 GB. Tastatura este iluminată, iar construcția acestuia cu un display de 15,6 inci îl face mult mai portabil în comparație cu alte laptopuri de gaming. Poate fi cumpărat la preț de Black Friday de AICI.

ASUS Strix GL702ZC încheie lista de Black Friday de la PC Garage

Ultimul de pe lista noastră este un ASUS Strix GL702ZC, care vine cu o platformă AMD. A trecut ceva timp de când am văzut un laptop high-end dotat cu o placă video AMD și procesor AMD, dar de această dată ASUS aduce o astfel de implementare și numai bună de cumpărat de Black Friday. Laptopul despre care discutăm vine cu un procesor Ryzen 7 1700 și o placă video RX 580 4GB VRAM.

Procesorul Ryzen 7 1700 este unul dintre cele mai puternice procesoare de mobile care se pot găsi în acest moment pe piață în ceea ce privește aplicațiile optimizate pentru mai multe nuclee. Placa video RX 580 de tip mobile este comparabilă cu implementarea de la NVIDIA de GTX 1060. Laptopul cu această configurație puternică e disponibil de Black Friday AICI.

Autor: Alexandru Ghinea

PLAYTECH
Articol scris de
PLAYTECH
Comentarii
PLAYTECH
02:49 / 17.11.2017