eMAG îți aduce electrocasnice mari la prețuri mici de Black Friday

eMAG îți aduce electrocasnice mari la prețuri mici de Black Friday

eMAG a dat startul la Black Friday 2017 cu electrocasnice mari cu care să-ți înnoiești sau completezi bucătăria la sfârșit de toamnă.

eMAG este singurul retailer român care nu a personalizat Black Friday, însă nici nu are motive să o facă. Cele două milioane de produse din catalogul eMAG, pe care le-a pregătit pentru evenimentul din această dimineață, se dau ca pâinea caldă, ținând cont de reducerile de sute de lei pe care le aplică.

Dacă aproape de miezul nopții ai văzut catalogul eMAG, acum e timpul să primești niște recomandări mai realiste cu privire la produsele pe care să le cumperi. Dacă de telefoane sau laptopuri ți s-a luat, atunci ar trebui să te uiți către electrocasnice. Black Friday vine cu prețuri excelente la această categorie și mai jos ai lista cu unele foarte bune.

Electrocasnice de la eMAG la preț de Black Friday

Frigiderul Side by Side Heinner HSBS-52ONFX+ face parte din categoria A+, cu tehnologie Full No Frost și display. Are înălțimea de 178,6 cm și îl poți găsi în catalogul eMAG de AICI la un preț de 1.899 de lei.

Combina frigorifică Samsung RB33J3830SA cu tehnologie no frost, dozator de apă și display. Combina frigorifică face part din Clasa A+, are înălțimea de 185 cm și o găsești cu o reducere aplicată de Black Friday de 200 de lei AICI.

Combina frigorifică LG GBF59PZDZB face parte din Clasa A++, dotat cu un dozator de apă și tehnologie Full No Frost. Are o înălțime de 190 cm și i s-a aplicat de Black Friday o reducere de 27% chiar AICI.

Electrocasnice ieftine la eMAG de Black Friday

Mașina de spălat Whirlpool AWO/C6314 din Clasa A+++, are 1200 RPM, 6th Sense Colours, capacitate de șase kilograme. O poți găsi AICI la prețul de 699 lei.

Mașina de spălat rufe Samsung WW80J5345MW/LE este o mașină de spălat mult mai mare, cu o capacitate de opt kilograme. Este dotată cu EcoBubble și 1.200 RPM și are o înălțime de 60 de cm. Reducerea aplicată este de 300 de lei și o găsești AICI.

Mașină de spălat LG F2J6QY8S din clasa A+++ și cu afișaj LED. Are funcții smart NFC, 6 Motion și Inverter Direct Drive, iar AICI o vei găsi la preț de Black Friday cu 13% reducere.

Black Friday îți umple bucătăria cu electrocasnice de la eMAG

Pachet promo Hansa îți aduce un cuptor electric din Clasa A, cu display, și o plită pe gaz cu patru arzătoare și aprindere electrică. Prețul este de 699 de lei și poți achiziționa pachetul tot din catalogul eMAG de AICI.

Pachet promo Bosch, format dintr-un cuptor electric multifuncțional, cu curățare catalitică și convecție, plus o plită pe gaz cu patru zone de gătit și arzător wok. De AICI îl poți achiziționa cu o reducere de 33%.

Pachetul promo Whirlpool îți aduce un cuptor rustic electric, multifuncțional, Clasa A+ și, la fel, o plită cu gaz, dotată cu patru arzătoare și aprindere electrică. Intră AICI să-l iei cu 600 de lei reducere.

Aragazul Hansa FCGW51090 are 50 de cm și patru arzătoarea. Este un aragaz clasic, regăsit în orice bucătărie românească însă de Black Friday îl iei la un preț de 400 de lei de AICI.

Alte electrocasnice bune la eMAG de Black Friday

Mașina de spălat vase încorporabilă Whirlpool ADG 301, cu șase programe, 10 seturi și opțiune de programare întârziată. Face parte din clasa A+, are LED, și o găsești la prețul de 899 de lei AICI.

Mașina de spălat vase încorporabilă Bosh SMV46AX01E are 12 seturi și șase programe. E din clasa A+ și este dotată cu Silence Plus. O poți lua cu 24% reducere de AICI.

Nicoleta Apostol
Articol scris de
Nicoleta Apostol
Comentarii
Nicoleta Apostol
06:58 / 17.11.2017