Visual Fan promite un gadget Allview mai bun pentru videouri, jocuri și altele

Visual Fan promite un gadget Allview mai bun pentru videouri, jocuri și altele

Cât pregătește Allview X4 Soul Infinity, compania Visual Fan încearcă să-ți atragă atenția cu un produs catalogat drept „inovator”. 

„Este vorba de o tehnologie care va îmbunătăți modul în care experimentăm imaginile video sau prezentările dinamice”, susține compania Visual Fan în promovarea unui nou produs vândut sub marca Allview. Altfel spus, ar vrea să transforme experiențele video cu acest nou gadget și încearcă să atragă atenția că va fi ceva cu adevărat futurist.

Din mesajul pe care compania l-a transmis înțelegem că e momentul să te bucuri de jocuri pe un ecran de până la 200 de inci pe care îl poți folosi oriunde ai fi. Poți vedea în asta și promovarea unui proiector pe care îl conectezi la telefon sau îl controlezi prin telefon. Ar putea fi chiar un gadget vândut la pachet cu Allview X4 Soul Infinity.

Tot conținutul pe care l-ai putea vedea ar fi la o calitate spectaculoas, datorită gamei largi de culori și a unui contrast de 5.000:1. Dincolo de aceste detalii destul de nesemnificative, altceva nu mai e. Dacă chiar vrei un produs nou de la Visual Fan și care să poarte marca Allview, poți să speri că X4 Soul Infinity te va impresiona.

Va avea ecran 18:9 de 5,7 inci și de 6 inci, pentru că vor fi două versiuni: X4 Soul Infinity și X4 Soul Infinity Plus. Cel din urmă va avea rezoluție full HD+, adică un full HD cu spațiul vertical suplimentar luat în calcul, ceea ce se traduce în 2.160 x 1.080 pixeli. Camera foto principală va fi de 13 sau 16 megapixeli cu f/1.8, capabilă să filmeze 4K. Telefonul mai are 6GB de memorie RAM și cel mai probabil procesorul va fi un MediaTek. Visual Fan a anunțat că vor avea cameră duală cu lentilă protejată de safir, algoritmi de procesare a pozelor marca Arcsoft și aplicație de defocalizare a fundalului.

X4 Soul Infinity si X4 Soul Infinity

Citește și: