Cum poți să trișezi la Pokemon Go folosind Ingress

Cum poți să trișezi la Pokemon Go folosind Ingress

Popularitatea Pokemon Go nu pare să se oprească prea curând, iar dacă vreți să aveți un avantaj în fața prietenilor, Ingress s-ar putea să fie soluția.

Pokemon Go este un titlu Nintendo ce a fost dezvoltat de Niantic. Acest detaliu este foarte important, deoarece compania Niantic nu se află la prima creație software ce pune accent pe realitatea augmentată. Deși nu a atins cote la fel de alarmante de popularitate, Ingress este primul joc al aceluiași dezvoltator ce folosea o rețetă similară. Partea cea mai interesantă este că a fost descoperită o legătură foarte importantă între cele două produse și puteți profita de ea pentru a înșela un pic sistemul la Pokemon Go.

Dacă tot a venit Pokemon Go în România și numărul pasionaților crește în fiecare zi, aveți toate motivele pentru a încerca să vă îmbunătăți performanța în fața prietenilor. Conform unor postări pe Reddit, cea mai bună soluție pentru a face acest gest este să vă apucați să jucați și Ingress. Cu toate că la prima vedere ideea ar putea părea absurdă, dacă rulați ambele aplicații simultan, aveți șanse mult mai mari să găsiți caractere Pokemon rare, la care în alte condiții v-ați chinui foarte mult să ajungeți.

Acest lucru se datorează faptului că ambele jocuri folosesc hărți identice, chiar dacă scopul pentru care le parcurgeți este diferit. În Ingress, folosind același principiu de realitate agumentată, vă aflați în căutarea unor puncte cu energie. Fără un efort foarte mare, a fost descoperită o corelație între punctele cu energie și locațiile în care se află personaje Pokemon. Ca urmare, dacă rulați ambele jocuri și săriți dintr-unul în altul, Ingress v-ar putea evidenția zone cu Pokemon pe care în mod normal le-ați rata.

În cazul în care vă pasă și de asemenea detalii, merită să știți că adoptarea unei astfel de soluții se va reflecta într-un consum energetic semnificativ, iar bateria telefonului vostru va fi descărcată în scurt timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo