18 iul. 2016 | 17:33

Accesorii pentru Pokemon Go: prinde reducerile și apoi prinde-i pe toți

TUTORIALE
Accesorii pentru Pokemon Go: prinde reducerile și apoi prinde-i pe toți

Dacă vrei să e numeri printre cei mai buni jucători de Pokemon Go, atunci ai nevoie de o serie de accesorii pe măsură.

După cum probabil ai aflat deja, Pokemon Go a ajuns în România, dar a fost aproape imposibil de jucat sâmbătă. Pokemon Go se folosește de GPS și de realitatea augmentată pentru a umple mediul înconjurător cu monstruleți virtuali. Pentru a prinde pokemonii, trebuie să te plimbi cât mai mult, iar ulterior vei crește în nivel și te vei putea lupta cu alți maeștri.

Însă există și aspecte mai puțin plăcute. Unul dintre ele ar fi faptul că Pokemon Go consumă foarte multă baterie. Având nevoie de o conexiune permanentă la internet și la GPS, nu ar trebui să mire pe nimeni acest lucru. Mai ales dacă luăm în considerare că progresul este înregistrat doar cât timp aplicația rulează pe ecran.

Un sfat ar fi să dezactivezi modulul de realitate augmentată, însă pentru a fi printre cei mai buni jucători de Pokemon Go, vei avea nevoie și de o serie de dispozitive de încredere. De aceea ne-am uitat peste terminalele și accesoriile disponibile în acest moment pe piață și le-am inclus în lista de mai jos.

Accesorii pentru Pokemon Go – Nexus 5X

Desigur, primul lucru de care ai nevoie pentru a te juca Pokemon Go este un telefon sau o tabletă. Pentru mai multă mobilitate am optat de această dată pentru un telefon mobil, cu un raport calitate/preț bun: Nexus 5X. După cum am mai spus, unul dintre principalele motive pentru care unii oameni preferă telefoanele Nexus în ziua de azi este software-ul.

Acestea sunt unele dintre puținele dispozitive din ziua de azi care includ versiunile stoc de Android și primele care au acces la upgrade-urile lansate de către Google, ceea ce înseamnă că sunt și cele mai sigure terminale Android.

Nexus 5X

Nexus 5x are un display de 5,2 inch cu rezoluție full HD, sub care se ascund un procesor Snapdragon 808 și 2GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 32GB, însă nu poate fi extins prin card microSD. Camerele foto sunt de 12,3, respectiv 5MP, iar sub camera foto principală se găsește un senzor de amprente. Bateria este de 2.700 mAh și se încarcă prin intermediul unui cablu USB de tip C.

Partea proastă este că acel cablu are mufe USB C în ambele capete, deci nu va fi ușor să transferați date între PC și smartphone, decât dacă ai un laptop sau un computer de ultimă generație. Telefonul se găsește la ofertă AICI.

Acumulator extern A+

Am spus-o și o repetăm: Pokemon Go consumă foarte multă baterie. Având nevoie de o conexiune permanentă la internet și la GPS, nu ar trebui să mire pe nimeni acest lucru. Mai ales dacă luăm în considerare că progresul este înregistrat doar cât timp aplicația rulează pe ecran. Poți să dezactivezi modulul de realitate augmentată, însă o soluție mai bună ar fi cumpărarea unui acumulator extern. Acest model A+ are o capacitate de 13.000 mAh, mai mult decât suficientă pentru trei încărcări complete ale telefonului mobil. Îl poți cumpăra la un preț bun de AICI.

Accesorii Pokemon Go acumulator

Căști In-ear Audio-Technica ATH-CK323MYL

Nu toate telefoanele oferă o experiență audio foarte bună, iar aceasta din urmă este diminuată și mai mult atunci când te plimbi cu telefonul pe afară. Prin urmare, o pereche de căști in-ear sunt o soluție foarte bună atunci când vrei să te bucuri la maximum de Pokemon Go. Audio-Technica ATH-CK323MYL se conectează printr-un jack standard de 3,5 milimetri, au difuzoare cu un diametru de 8 milimetri și un cablu de 1,2 metri. Au o impedanță de 16 Ohmi și pot fi cumpărate de AICI

Accesorii Pokemon Go căști Audio-Technica

Accesorii pentru Pokemon Go – Rucsac laptop Belkin

Cel mai probabil, ai de gând să parcurgi orașul în lung și în lat pentru a găsi toți pokemonii, însă îți este greu să cari o pereche de căști, un acumulator extern și un telefon în buzunare. Prin urmare, un rucsac îți poate fi de mare ajutor, iar modelul acesta de la Belkin oferă un raport calitate/preț decent. Include, printre altele, 13 buzunare interioare pentru a-ți organiza telefonul, accesoriile și adaptorul de alimentare și un compartiment principal spațios pentru notebook și documente. Se găsește la un preț avantajos AICI.

Accesorii Pokemon Go rucsac

Trotineta L.A. Sport Spring Pro LED ABEC7

Având în vedere că te obligă să parcurgi în mers distanțe foarte mari, Pokemon Go poate avea un efect benefic asupra sănătății. Însă, există unele situații în care pur și simplu te saturi de efort fizic, iar în asemenea cazuri, este bine să ai la dispoziție un mijloc de transport accesibil, precum o trotinetă. Modelul L.A. Sport Spring Pro LED ABEC7, de exemplu, include rulmenți ABEC7, roți de 200 mm și un sistem absorbție șocuri și suportă utilizatori cu greutăți de până la 100 de kilograme. O poți achiziționa de AICI.

Accesorii Pokemon Go trotinetă

Pebble Time Round

La finalul unei zile extrem de productive, după ce ai capturat nenumărați pokemoni și ai învins alți jucători, nu îți rămâne decât să te lauzi cu distanța parcursă în mers. Un Pebble Time Round, de exemplu, îmbină utilul cu plăcutul, afișând evenimente, mesaje, notificări ale aplicațiilor și apeluri, monitorizând activitățile fitness și somnul și beneficiind în tot acest timp de un design reușit.

Are o autonomie de până la două zile și se încarcă în aproximativ 15 minute, astfel că nu vei avea probleme cu baterie. Dacă te interesează acest smartwatch, îl poți cumpăra de AICI.

Accesorii Pokemon Go Pebble TIme Round