Ucis de joc. A murit după un maraton de World of Warcraft

Ucis de joc. A murit după un maraton de World of Warcraft

Deşi nu este prima oară când cineva moare după o sesiune extinsă de gaming, este la fel de trist decesul unui

Am atras în numeroase cazuri atenţia asupra unor jucători care, după ce s-au jucat o zi sau două fără pauză, nu s-au mai putut ridica de la birou de extenuare, respectiva . În teorie, astfel de cazuri ar trebui să funcţioneze ca avertismente, dar din păcate, pentru că dependenţa de jocuri video este o afecţiune reală, fără o intervenţia exterioară, este foarte greu ca cineva să renunţe.

Cea mai recentă astfel de relatare vine din China, unde, un tânăr gamer de 24 de ani, cu numele de Wu Tai a petrecut 19 ore fără pauză într-un internet cafe jucându-se World of Warcraft. Sesiunea de gaming s-a terminat brusc atunci când Wu Tai a început să tuşească sânge cu câteva minute înainte să cadă la pământ fără să se mai ridice. În mod evident, nu este exclus ca respectivul să fi avut o afecţiune pre-existentă, dar cele 19 ore de WoW cu siguranţă nu i-au fost benefice.

Persoanele din jur au observat imediat că asiaticul a început să tuşească sânge, dar când au încercat să intervină, acesta a insistat că nu are nici un fel de problemă şi că nu au de ce să-şi facă griji. Pentru că gravitatea situaţiei era mai mult decât clară, cineva s-a gândit să cheme salvarea. Din păcate, până la sosirea acesteia, deznodământul tragic se produsese deja.

În concluzie, faceţi un efort şi ridicaţi-vă cinci minute de la birou la fiecare oră sau măcar după 2-3 ore. S-ar putea să aveţi mai mult de câştigat din acest gest minor decât aţi crede.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: