Surpriza Blizzard pentru cei mai vechi jucători de World of Warcraft

Surpriza Blizzard pentru cei mai vechi jucători de World of Warcraft

Pentru a sărbători zece ani de World of Warcraft, cei de la cei mai fideli abonaţi la popularul MMORPG.

Într-o perioadă în care amatorii de jocuri online pot pierde timpul jucându-se un amalgam de MMORPG-uri gratuite, Blizzard continuă să câştige sume fabuloase de bani şi să lanseze . Deşi toţi cei care au fost dependenţi la un moment dat de WoW vă pot aduce argumente pentru care reţeta jocului continuă să funcţioneze, un lucru este sigur, prea puţine titluri continuă să fie relevante în această piaţă la 10 ani după lansare.

Pentru a sărbători acest moment important din istoria companiei, cei de la Blizzard au decis să recompenseze jucătorii care au plătit abonamentul la WoW pentru cea mai mare parte din cei 10 ani. Condiţia principală pentru a vă număra printre ei este să fi achiziţionat jocul în primele 60 de zile de la lansarea sa în SUA şi Europa. Înainte de expedierea efectivă a cadoului, toţi destinatarii săi au fost avertizaţi prin email că-l vor primi. Ca urmare, dacă nu aţi primit deja un mesaj electronic de la Blizzard pe marginea acestui subiect, nu merită să mai aşteptaţi.

2783917-3457170680-cLWO2

„Statuia orcului este o prezenţă constantă în viaţa noastră la Blizzard Entertainment. Este locaţia în care ne întâlnim şi discutăm, mâncăm, celebrăm. Pentru că aniversăm zece ani de World of Warcraft, îţi prezentăm acest simbol al aprecierii, aventurierule viteaz. Îţi mulţumim că ai fost o prezenţă constantă în viaţa noastră în timp ce ne aventurăm împreună“, informează compania. Dacă nu era evident, micuţa statuie livrată către fanii World of Warcraft, pe care o puteţi vedea ilustrată mai jos, este o replică a statuii in imaginea de mai sus care poate fi văzută în faţa sediului Blizzard din SUA.

Deşi s-ar putea să nu fiţi beneficiarului unui astfel de cadou surpriză, dacă vi-l doriţi cu adevărat, aşteptaţi câteva zile sau săptămâni şi va apărea cu siguranţă pe eBay. Cele câteva modele deja disponibile online se comercializează cu preţuri între 300 şi 1500 de dolari.