23 iun. 2015 | 13:22

Reduceri la routere și periferice: Viteze remarcabile la un preț accesibil

ACTUALITATE
Reduceri la routere și periferice: Viteze remarcabile la un preț accesibil

Cei de la eMAG au lansat Revoluția Prețurilor, iar unele dintre cele mai bune reduceri pot fi găsite la routere și periferice.

Revoluția Prețurilor la eMAG a început. În perioada 23-25 iunie, magazinul online va oferi reduceri considerabile la o gamă extrem de variată de produse. De la laptopuri, telefoane și tablete până la elemente de birotică, mare majoritatea a gamei de produse eMAG este disponibilă acum la prețuri avantajoase.

V-am prezentat deja cele mai importante reduceri la televizoare, alături de ofertele la laptopuri și cele la telefoane mobile, iar de această dată ne vom concentra asupra routerelor și perifericelor. Înainte de asta, avem câteva propuneri și pentru gameri, dar și pentru pasionații de fotografie.

În lista de mai jos am inclus câteva dintre cele mai interesante routere din fiecare categorie de preț și unele dintre cele accesibile periferice. Întreaga gamă de routere și produse rețelistică la reducere este disponibilă AICI iar perifericele pot fi vizualizate AICI.

Reduceri eMAG la routere și periferice

Castile cu microfon Logitech G430 sunt foarte ușoare și au un design confortabil. Acestea se pot roti la 90 de grade, permițând astfel o poziție cât mai personalizată, iar cupele sunt acoperite de un strat de pânză care poate fi scos pentru a fi spălat. Volumul poate fi controlat foarte ușor prin intermediul cu ajutorul accesoriului situat pe cablul de 2,3 metri al căștilor. Printre altele, acestea beneficiază de funcția de anulare a sunetului și de 7.1 Surround Sound. Vă puteți achiziționa propriile căști cu microfon Logitech G430 de aici.

reduceri emag routere si periferice casti

Dintre toate aceste reduceri eMAG la routere și periferice, Boxele 2.1 Logitech Z-523 se remarcă prin designul excepțional și prin putere. Cu o putere de 40W, acestea pot proiecta sunetul în mod egal în toate direcțiile pentru o experiență optimă, iar mufa de 3,5 milimetri vă permite să conectați aproape orice dispozitiv multimedia pentru a reda melodiile preferate. Boxele 2.1 Logitech Z-523 pot fi cumpărate la un preț avantajos de aici.

reduceri emag routere si periferice boxe

Orice gamer are nevoie de un mouse pe măsură pentru a da un randament maxim în timp ce joacă titlurile preferate. Modelul wireless Logitech M325 oferă cele mai bun performanțe alături de o autonomie foarte bună a bateriei la un preț relativ accesibil. Dispozitivul poate fi cumpărat de aici.

reduceri emag routere si periferice mouse logitech

Cu design ergonomic, cinci butoane programabile și o greutate de doar 70 de grame, mouse-ul Asus WT465 este printre cele mai bune periferice disponibile la reducere și poate fi achiziționat de aici.

reduceri emag routere si periferice mouse asus

La un preț accesibil, tastatura Redragon Karura beneficiază de toate caracterisiticile unui model de top. Pe lângă cele 19 taste ”fără conflict”, aceasta include și alte 12 taste multimedia și iluminare disponibilă în 7 culori diferite. Tastatura poate fi găsită la reducere aici.

reduceri emag routere si periferice tastatura karura

Nu este la fel de elegantă precum cea menționată anterior, însă tastatura Logitech G510s are nu mai puțin de 18 taste programabile cu 54 de posibilități pentru fiecare. De asemenea, fiecare tastă în parte poate fi luminată cu o culoare anume pentru o experiență cât mai bună în timp ce rulați jocuri. Vă puteți achiziționa propria tastatură Logitech G510s de aici.

reduceri emag routere si periferice tastatura logitech

Cu o frecvență de 2,4GHz și o rată de transfer de 300Mbps, routerul Asus RT-N12-D1 este printre cele mai accesibile dispozitive de acest fel. Acesta nu are porturi USB, dar este dotat cu două antene externe și este disponibil la ofertă aici.

reduceri emag routere si periferice router asus N12

Routerul Wireless Asus RT-AC51U are o rată maximă de transfer prin Wi-Fi de 433Mbps și funcționează la două frecvențe diferite: de 2,4 și 5GHz. De asemenea, beneficiază un port USB și două antene, iar pentru a-l achiziționa, puteți accesa acest link.

reduceri emag routere si periferice router asus ac750

Routerul Wireless D-Link DIR-850L funcționează la două frecvențe, la fel ca modelul precedent, însă rata maximă de transfer prin Wi-Fi este de 867Mbps. O funcție foarte interesantă este cea denumită ”mydlink SharePort”, care vă permite să conectați un stick USB pentru a distribui conținut către dispozitivele mobile. Routerul poate fi cumpărat la un preț foarte bun de aici.

reduceri emag routere si periferice router dlink

Routerul Wireless D-Link DIR-880L oferă rate maxime de transfer prin Wi-Fi de 1.300Mbps, două porturi USB, benficiază de aceeași funcție mydlink pentru distribuirea conținutului către dispozitivele mobile și poate fi achiziționat la un preț redus de aici.

reduceri emag routere si periferice router dlink dir

Routerul wireless Asus RT-AC87U este printre cele mai bune dispozitive de acest fel din România, fiind capabil de rate de transfer prin Wi-Fi de până la 1734Mbps. Dotat cu 4 antene externe și două porturi USB, acesta poate oferi o acoperire pe o suprafață de până la 465 de metri pătrați. Routerul poate fi găsit la ofertă aici.

reduceri emag routere si periferice router asus