Reduceri pentru gameri: cele mai bune oferte la jocuri și console

Reduceri pentru gameri: cele mai bune oferte la jocuri și console

Cei de la eMAG desfășoară o adevărată Revoluție a prețurilor zilele acestea, ceea ce înseamnă că ai șansa de a-ți cumpăra produsele dorite la prețuri mult mai mici.

Dacă ești pasionat de gaming și aveai în plan să îți achiziționezi jocuri sau o consolă pentru a avea activitate vara aceasta, noi am selectat cele mai bune oferte pentru tine. Desigur, dacă te interesează și alte produse din aceeși gamă și nu numai, găsești oferta completă AICI.

De asemenea, dacă vrei să îți alegi un telefon nou, ai cele mai bune reduceri AICI, pentru tablete și laptopuri poți consulta lista de AICI, iar televizoarele sunt prezentate AICI.

Consola Xbox ONE vine la pachet cu două jocuri excelente, Assassin’s Creed Unity și Assassin’s Creed Black. Xbox One este o consolă de jocuri care deviază de la ideea clasică de consolă şi abordează şi conceptul de set-top box şi aparat care îţi transformă orice televizor într-unul smart. Poate fi cumpărată de AICI.

xbox one

Căștile Turtle Beach Ear Force Recon 320 sunt ideale pentru gaming. Cu sistemul Dolby 7.1 Surround Sound vă puteți bucura de acum înainte de ore de confort și izolarea zgomotului, cu pernițe proiectate pentru o bună aerisire și cu plăcuțe ale difuzoarelor interschimbabile pentru un aspect unic. Pot fi cumpărate de AICI.

casti turtle

Jocuri cu preț redus la eMAG

Jocul Watch Dogs oferă o experiență diferită de cea de pe PC. Vei intra în rolul lui Aiden Pearce, un hacker genial, al cărui trecut infracțional a condus la o tragedie în familie. Aflat în căutarea celor care ți-au distrus familia, vei putea monitoriza și controla tot ceea ce te înconjoară, conectându-te la rețeaua orașului. Poți cumpăra jocul de AICI pentru Xbox și de AICI pentru PS4.

watch dogs

De asemenea, dacă ești cu adevărat pasionat de jocuri, nu ai cum să nu fi jucat măcat o dată Mortal Kombat X. Povestea din Mortal Kombat X începe imediat după evenimentele din precedentul titlu MK și va continua până în viitor, la peste 25 de ani de la sfârșitul ultimului joc. Îl poți cumpăra pentru Xbox de AICI și pentru PS4 de AICI.

mortal kombat

În Destiny, acțiunea este plasată într-un viitor îndepărtat, iar jucătorii își vor asuma rolul de Gardieni ai ultimului oraș de pe Pământ și vor traversa sistemul nostru solar, de la dunele roșii ale planetei Marte, până la jungla luxuriantă de pe Venus. Cu o serie de abilități incredibile la dispoziția lor, gamerii vor lupta împotriva inamicilor civilizației umane și vor recâștiga ceea ce a fost pierdut în momentul prăbușirii perioadei de glorie a umanității. Pentru Xbox One îl găsești AICI, pentru PS4 AICI și pentru Xbox 360 AICI.

destiny

 

Citește și: