Reduceri la camere foto: bune pentru vacanță și pentru pasionații de sporturi

Reduceri la camere foto: bune pentru vacanță și pentru pasionații de sporturi

eMAG derulează Revoluția prețurilor în aceste zile și promite promoții revoluționare. Noi ne-am uitat peste ofertele disponibile la camere foto si avem o listă potrivită pentru tine.

eMAG, cel mai mare magazin online din România, a început vara cu o serie de reduceri destul de bune. Am ajuns să selectăm și dintre camerele foto pe acelea în care merită să investești cu gândul la vacanță.

eMAG oferă reduceri la o gamă mai mare de produse decât vei găsi în această listă, oferta completă fiind AICI, dar noi le-am împărțit pe categorii. Dacă vrei să îți alegi un telefon nou, ai cele mai bune reduceri AICI, pentru tablete și laptopuri poți consulta lista de AICI, iar televizoarele sunt prezentate AICI.

Canon IXUS 160 este cea mai ieftină cameră foto pe care eMAG o are la ofertă. Are un senzor de 20 megapixeli, filmează HD și dispune de 32 de moduri automate de detectare a celor mai bune setări pentru cele mai bune poze ale tale. De asemenea, are un zoom optic de 8x. Găsești această cameră AICI.

Urmează Sony DSC-HX50, o cameră cu 20 de megapixeli și stabilizator optic de imagine, ai posibilitatea să filmezi cu ea la rezoluție full HD și dispune de un zoom optic 30x perfect pentru momentele din vacanță. Are și un ecran de 3 inci pe care să îți vezi rapid creațiile. Acest produs este disponibil la preț redus AICI.

Reduceri eMAG - Sony DSC-HX50

Canon Legria HF R606 este pentru oamenii mai pasionați de videoclipuri decât de poze. Este mică, bună de pus în bagaj și filmează la rezoluție full HD, ba chiar dispune de moduri care îți permit să realizezi videoclipuri în slow-motion sau la viteză mai mare. De asemenea, dispune de zoom optic 57x. Găsești această cameră video în oferta de AICI.

Reduceri eMAG - Canon Legria HF R606

GoPro Hero 4 este o cameră pentru acei oameni care doresc să se filmeze fără să stea mereu să controleze setările sau să țină camera. Există o serie de accesorii care te ajută și GoPro este foarte bună pentru înot, escaladări sau pur și simplu pentru sesiunile de alergare pe care le vrei înregistrate. Filmează la rezoluție full HD și 4K și poate fi controlată de pe telefon. Găsești modelul Silver în oferta eMAG AICI.

Reduceri eMAG - GoPro4 Silver

Canon 100D este poate cel mai bun DSLR pentru vacanță. Este, totodată, cel mai mic DSLR. Are un senzor de 18 megapixeli, filmează full HD și are un mod inteligent auto care îți permite să te concentrezi mai mult pe moment decât pe setări. De asemenea, are un ecran de 3,2 inci ca să vezi imediat ce poze ai realizat. Găsești acest model Canon AICI.

Reduceri eMAG - Canon 100D

O alternativă Nikon pentru DSLR-ul Canon de mai sus este Nikon D3300 cu un senzor de 24 megapixeli și capabil să filmeze full HD la o cadență de 60fps. Dispune de un sistem de focalizare în 11 puncte, are procesor de imagine Expeed 4 și vine însoțit de un obiectiv 18-55mm. Găsești modelul Nikon în oferta de AICI.

Reduceri eMAG - Nikon D3300

Citește și: