Primul all-in-one curbat de la Samsung este disponibil pentru achiziţie

Primul all-in-one curbat de la Samsung este disponibil pentru achiziţie

Deşi ar fi trebui ca Apple să vină la înaintare cu un astfel de produs, unul dintre primele all-in-one-uri curbate a fost lansat oficial de Samsung.

Anunţat pentru prima oară în urmă cu câteva luni ce CES 2015, creaţia din imaginea de mai sus este una dintre singurele din lume de acest tip. Produsul afinităţii companiei sud coreene pentru panouri curbate, acesta este unul dintre cele mai atrăgătoare all-in-one-uri de pe piaţă. Partea cea mai bună este că au început livrările la el.

Dacă stilul vostru de lucru vă obligă să vă petreceţi cea mai mare parte a activităţilor la birou, este foarte probabil să folosiţi un sistem desktop. Pentru a face tranziţia în secolul 21, următorul upgrade pe care îl veţi face merită să fie către un sistem all-in-one. În teorie, iMac-urile celor de la Apple sunt cele mai atrăgătoare astfel de dispozitive, dar şi companii precum Samsung au introdus pe piaţă alternative interesante.

Cu numele de Samsung Curved AIO, acest sistem nu vine neapărat cu componente de vârf la interior, dar va fi mai mult decât suficient pentru activităţi de birou. În primul rând, vă veţi lovi de panoul Full HD de 27 de inci, cu un unghi de vizibilitatea de 178 de grade şi o curbură de 4000R. Preinstalat cu Windows 8.1, acest PC este construit standard în jurul unui Intel Core i5 de ultimă generaţie, 8GB RAM şi un hard disk de 1TB. Undeva în carcasă ascunde până şi două difuzoare Dolby Surround cu o putere de 10 W.

Livrările la ATIV One 7 Curved AIO au început oficial şi vă puteţi şi voi achiziţiona un exemplar de la 1300 de dolari.