Dacă iPhone 6s avea nevoie de rivali, chinezii de la Xiaomi vor oferi Mi5 și Mi5 Plus

Dacă iPhone 6s avea nevoie de rivali, chinezii de la Xiaomi vor oferi Mi5 și Mi5 Plus

Anul trecut, flagshipul Xiaomi Mi4 a fost un concurent veritabil pentru iPhone 6, atât în ceea ce privește designul, cât și performanțele. Și așa cei de la Xiaomi au demonstrat că pot crea dispozitive calitative, fără a fi foarte scumpe.

Xiaomi Mi5 și Mi5 Plus vor fi lansate anul acesta, iar așteptările în ceea ce le privește sunt destul de mari, ținând cont de specificațiile deloc modeste. Se pare că Mi5 va avea un ecran full HD de 5,2 inci, precum HTC One M9+ sau Xperia Z4v, procesor Snapdragon 810 și 3GB memorie RAM.

De asemenea, camera principală va avea 16 megapixeli, iar cea secundară 13 megapixeli, ceea ce ar putea face din noile flagshipuri cele mai bune dispozitive pentru selfie-uri. Un alt plus ar fi și acumulatorul de 3.000 de mAh, toate acestea pentru prețul de 386 de dolari.

Mi5 Plus, pe de altă parte, se pare că va veni cu un ecran de 5,7 inci, cu o cameră principală de 23 de megapixeli și una secundară de 13 megapixeli. Cei de la PhoneArena consideră aceste numere destul de ciudate, și cred că sunt șanse mai mari să fie vorba despre 24, respectiv 13 megapixeli. De asemenea, acumulatorul ar avea o capacitate de 3.500 de mAh, iar prețul este estimat undeva la 600 de dolari.

Citește și:
Etichete: