Microsoft extinde actualizarea Lumia Denim: Care sunt cele mai importante noutăți [VIDEO]

Cei de la Microsoft au anunţat astăzi că a început distribuirea celui mai nou update de firmware dedicat dispozitivelor Nokia cu Windows Phone, și anume .

După o lungă perioadă de finisaje, cei de la Microsoft au anunţat oficial că a început o perioadă de actualizare pentru cel mai nou update pentru terminale cu . Acesta poartă numele de Lumia Denim şi înfăţişează prima actualizare după Lumia Cyan. După spusele oficialilor din Redmond, actualizarea ar trebui să nu dureze foarte mult şi să vă puteţi bucura de el cât mai curând. Având în vedere că toată seria de dispozitive Lumia este acum în posesia Microsoft, după finalizarea achiziţiei Nokia, trebuie să ştiţi că update-ul va fi dedicat exclusiv acelor aparate.

Printre funcţiile promovate ca fiind specifice Lumia Denim se numără îmbunătăţiri majore aduse asistentului virtual Cortana. Acesta va deveni mai bun când vine vorba de formulări într-un ton natural. Cei care au un car kit în maşină, de acum înainte vor putea interacţiona cu Cortana. Pentru prima oară, asistentul nu mai este limitat doar la engleză sau chineză, ci a învăţat limbile folosite preponderent în Australia, Canada, India, Italia, Franţa, Germania şi Spania. De asemenea, veți putea spune doar „Hey Cortana“ şi comenzile voastre vor fi executate în cazul în care sunteţi utilizator de Lumia 930, Lumia Icon şi Lumia 1520.

Alte funcţii includ posibilitatea realizării de foldere cu aplicaţii şi de a avea un feedback privind activitatea fizică direct pe ecranul Glance. Internet Explorerva deveni mult mai rapid atât la navigare, cât şi la încărcat pagini web. Două funcţii destul de bune, Moment Capture şi Rich Capture, vor fi disponibile doar pe Lumia Icon, Lumia 1520, Lumia 930 şi Lumia 830.

16:35 16.01.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video