Update-ul la Lumia Denim vă ajută să profitaţi mai bine de MicroSD-uri

Update-ul la Lumia Denim vă ajută să profitaţi mai bine de MicroSD-uri

După instalarea update-ului , utilizatorii de smartphone-uri Nokia Lumia vor putea să profite mai mult de spaţiul disponibil pe carduri microSD.

Nokia Lumia Denim Update

La fiecare câteva luni, cei de la Nokia obişnuiau să lanseze un update personalizat de Windows Phone dedicat propriilor aparate. Cei de la Microsoft au continuat această tradiţie cu Lumia Denim, o versiune despre care aflăm în continuare noutăţi.

Cu toate că niciodată nu vom şti fiecare particularitate introdusă într-un update de dimensiuni semnificative adus unui sistem de operare, ocazional, mai scapă pe internet mici picanterii. De această dată este vorba de modul în care un smartphone cu ştie să profite de spaţiul de pe un card microSD. Dacă rulaţi o versiune de firmware mai mai mare ca valoare numerică decât 8.10.14219.341, de acum înainte, telefonul vostru ar trebui să descarce actualizările ulterioare de software, înainte de instalare, pe un card de memorie microSD. Modul în care funcţionează această funcţie tocmai a fost detaliat de cei de la Microsoft printr-o postare pe website-ul companiei.

Din păcate, această abilitate cât se poate de utilă descrisă mai sus, nu va ajunge chiar la toată lumea. Printre cei privilegiaţi se numără posesorii de Nokia Lumia 530/530 Dual SIM, Nokia Lumia 630/630 Dual SIM, Nokia Lumia 635, Nokia Lumia 636,Nokia Lumia 638, Nokia Lumia 730 Dual SIM, Nokia Lumia 735 şi Nokia Lumia 830. Vor fi privaţi de utilitatea acestei funcţii utilizatorii de Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 525, Nokia Lumia 620, Nokia Lumia 625, Nokia Lumia 720, Nokia Lumia 820, Nokia Lumia 1320 şi Nokia Lumia 1520.

Pentru a vedea exact ce versiune de firmware rulaţi voi pe al vostru Windows Phone, accesaţi secţiunea About – More Info din Settings.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: