Cel mai deranjant apel: un medic și-a uitat telefonul în abdomenul unei mame

, 28 Mai, 16:37

În urmă cu ceva timp, doctorii din Iordania au făcut o descoperire foarte ciudată în interiorul unei femei. Un medic își uitase telefonul în abdomenul ei.

Hanan Mahmud Abdul Karim, o femei din Iordania, a dat naștere luna trecută unui copil într-un spital din țara ei. La câteva zile după ce nașterea prin cezariană s-a încheiat cu succes, femeia a început să simtă dureri puternice în abdomen, care nu aveau de-a face cu nașterea. Din păcate, ea avea să afle acest lucru abia mai târziu, atunci când durerile deveniseră deja de nesuportat.

Între timp, aceasta s-a dus înapoi la spitalul unde născuse, însă doctorii nu au ajutat-o cu nimic, ignorând faptul că femeia spune că stomacul îi vibrează. Ulterior, când situația a devenit mult mai rea, femeia a fost transportată la un spital public unde doctorii au făcut o descoperire șocantă: Hanan Mahmud Abdul Karim avea un telefon în interiorul ei, după cum scrie NaturalNews.

Din câte se pare, dispozitivul mobil fusese uitat acolo de către medicul care o ajutase să nască prin cezariană. Oficiali din cadrul Ministerului Sănătății din Iordania susțin că aceasta este o poveste inventată a femeii. Într-adevăr, am mai văzut situații în care unii oameni au inventat afecțiuni, dar un telefon în interiorul abdomenului este un lucru la care nu mulți s-ar gândi.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail