Crime și stafii? Cele mai înfricoșătoare imagini din Google Street View [FOTO]

Crime și stafii? Cele mai înfricoșătoare imagini din Google Street View [FOTO]
Octavian Palade
12:53 08.06.2015

Platforma Street View de la Google, integrată în hărțile Google Maps, este cel mai bun mod de a explora locurile în care vrei să ajungi, înainte să ajungi acolo. Totuși, pe lângă Turnul Eiffel, piramidele din Giza sau, de ce nu, locuința utilizatorilor, pe Street View există și câteva ”destinații” înfricoșătoare. 

Cei de la Mashable au făcut un top 20 al celor mai sinistre fotografii capturate cu ajutorul Google Maps. Acestea au fost strânse de pe platforme precum Reddit, iar subiectul lor variază de la caz la caz.

Imaginile Street View sunt realizate cu ajutorul mașinilor speciale Google care circulă pe străzi, dar și cu un rucsac inedit, numit Treker, Atât mașinile Street View, cât și ghiozdanele, sunt dotate cu camere speciale capabile să realizeze fotografii la 360 de grade. Totuși, din cauza modului în care sunt făcute aceste fotografii, există numeroase erori de randare.

Unele dintre fotografiile din galeria de mai jos pot fi explicate de acest fenomen, însă unele sunt de-a dreptul sinistre.

Comentarii
loading...