Chinezii de la Xiaomi adoptă moda pornită de Motorola

Chinezii de la Xiaomi adoptă moda pornită de Motorola

Xiaomi este o companie care știe să se mențină în pas cu ultimele tendințe, fapt demonstrat de ultimele produse lansate pentru modelul Mi4.

În urmă cu mai mult timp, nu era foarte multe materiale din care se fabricau capacele de spatele telefoanelor mobile. Practic, singurele trei opțiuni accesibile la scară largă: plastic, cel mai comun material din industrie, sticlă și metal, cele două din urmă fiind tipice dispozitivelor high-end. Acum avem parte, printre altele, de piele și de lemn.

Capacele din lemn au au fost reintroduse pe piață de cei de la Motorola, iar după aceea au fost foarte repede adoptate și de OnePlus pentru smartphone-ul OnePlus One. Chinezii Însă au trebuit să renunțe ulterior la acestea din diverse motive. Acum, o altă companie chinezească, implementează lemnul în design-ul celui mai nou flagship al său.

xiaomi spate lemn 2

Xiaomi Mi4 a fost un telefon care s-a bucurat de un succes foarte mare pe continentul asiatic, datorită specificațiilor de top și prețului foarte mic. Iar acum, aceștia ne dau încă un motiv să apreciem flagship-ul lor, punându-ne la dispoziție cinci capace pentru spate din lemn.

Desigur, datorită reputației pe care cei de la Xiaomi și-au creat-o în timp, mișcarea lor a fost luată de unii drept încă un exemplu de copiere. Rămâne de văzut, totuși, dacă noile produse vor fi distribuit și în afara Chinei.

xiaomi spate lemn 3