Motorola pregătește telefoane noi: Moto G Titan şi Moto E Styx ajung neoficial pe Internet

Motorola pregătește telefoane noi: Moto G Titan şi Moto E Styx ajung neoficial pe Internet

Dacă ar fi să credem zvonurile care circulă pe internet în aceste zile, Motorola se pregăteşte de câteva lansări importante: Moto G Titan şi Moto E Styx.

Cu câteva telefoane cu un raport preţ/performanţă foarte bun şi un parteneriat cu Google pentru realizarea Nexus 6, cei de la Motorola au avut un an foarte bun în 2014. Nici nu a început bine anul acesta însă şi compania plănuieşte alte câteva lansări atrăgătoare.

Două noi dispozitive ale celor de la Motorola au poposit zilele trecute pe la autoritatea americană FCC pentru certificare. Acestea poartă numele de Moto G Titan şi Moto E Styx. La prima vedere, acestea sunt foarte similare cu dispozitivele cu aceleaşi nume lansate anul trecut, dar cu mici modificări. Moto G Titan de exemplu, este o versiune cu LTE smartphone-ului lansat în 2014.

Dacă vă mai aduceţi aminte, Motorola a făcut ceva similar şi la începutul anului trecut când a lansat o variantă cu conectivitate 4G LTE a telefonului Moto G lansat în 2013. Cu alte cuvinte, dacă vă doreaţi mult un telefon accesibil cu conectivitate 4G, noul Titan ar putea fi soluţia potrivită. În ceea ce priveşte noul E Styx, upgrade-ul faţă de modelul lansat acum un an ţine tot de conectivitatea LTE.

În rest, vorbim de două aparate construite în jurul unor procesoare quad core preinstalate cu cea mai recentă versiune de . Pentru că nu avem încă informaţii oficiale pe marginea lansării lor, nu ne rămâne decât să aşteptăm până la MWC 2015 pentru a ne lămuri.