Chinezii au lansat o cameră foto care va rivaliza cu modelele GoPro

Chinezii au lansat o cameră foto care va rivaliza cu modelele GoPro

Chinezii de a Xiaomi au lansat Yi camera, un dispozitiv care se vrea fi o alternativă mult mai ieftină la modelele GoPro.

În timp ce companii precum Samsung sau HTC se străduiesc să impresioneze la MWC cu cele mai noi telefoane ale lor, chinezii de la Xiaomi lansează în cadrul unui eveniment mai puțin mediatizat o cameră foto în stilul GoPro. Însă, spre deosebire de modelele producătorului american, Yi camera, așa cum este denumită noua creație marca Xiaomi, este relativ ieftină și accesibilă unui număr mult mai mare de clienți.

Yi camera de la Xiaomi este capabilă să înregistreze materiale video la rezoluție Full HD la 60 FPS și are o capacitate de stocare a datelor de 64GB. Asta ar putea face din Yi camera un gadget mult mai atractiv decât GoPro Hero. După cum scriu și cei de la Engadget, acesta din urmă are un preț de 130 de dolari și este capabil să realizeze materiale video Full HD la 30FPS oferind în același timp o capacitate de stocare a datelor de ”doar” 32GB. Printre altele, aceasta mai este dotată și cu Wi-Fi și stabilizator de imagine optic.

Xiaomi va oferi alături de noua cameră numeroase accesorii, printre care și un suport pentru a putea atașa camera de cască și un harnașament pentru pisica voastră. Pentru moment, Yi camera este disponibilă doar în China, însă și-ar putea face apariția și în Statele Unite pe viitor. Puteți citi mai multe despre aceasta pe site-ul oficial Xiaomi.

xiaomi yi camera 1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: