20 iun. 2015 | 09:21

Cele mai bune camere video spion

ACTUALITATE
Cele mai bune camere video spion

În ziua de astăzi, tehnologia a evoluat atât de mult, încât cele mai bune camere video spion au ajuns la prețuri accesibile. Noi am selectat câteva dintre cele mai vândute produse de acest fel în întreaga lume și vi le prezentăm.

Precum niște adevărați spioni sau detectivi particulari, ne-am documentat care sunt cele mai bune camere video spion cu ajutorul cărora poți să filmezi pe ascuns o persoană. De la simple camere de supraveghere, la pixuri care filmează, chei de mașină sau stick-uri USB ce conțin mini camere, toate se găsesc pe tot internetul la prețuri din ce în ce mai accesibile.

Cele mai bune camere video spion – mini-cameră pix

Pixurile pot ascunde cu ușurință cele mai bune camere video spion. Prețurile lor, spre surprinderea multora, sunt foarte accesibile, chiar și în România, pe internet pot fi găsite începând de la prețuri de 40-50 de lei.

Modelul din imagine se numește Trurendi și salvează imaginile pe care le surprinde cu ajutorul camerei montate în capătul pixului pe un card de 8 GB, în format AVI. Senzorul camerei are 8MP și filmează la rezoluție 720p, iar pozele sunt la 1280x1024px.

cele mai bune camere video spion pix

Cele mai bune camere video spion – brichetă

Una dintre cele mai bune camere video spion pot fi și brichetele. La fel ca în cazul pixului de mai sus, bricheta este dotată în interior cu o cameră video care poate înregistra imagini sau poate fotografia, la rezoluție de 1280×960 pentru modelul din imagine. Se poate conecta la calculator prin intermediul unei mufe Mini DV și USB. Singurul punct slab al acestei camere video spion este că nu funcționează și ca brichetă, astfel că un fumător care îți cere împrumut bricheta te poate da de gol.

cele mai bune camere video spion bricheta

Cele mai bune camere video spion – Cheie de mașină

Toto 808 este cel mai cunoscut și mai vândut model de cameră video spion într-o cheie de mașină. Arată identic cu cheile de mașină și camera e amplasată strategic într-un capăt, într-un orificiu mic care nu pare deloc suspect.

La fel ca și la primele modele prezentate, prețurile încep de la 8-9 dolari pe site-urile străine și pot ajunge și la sume foarte mari în funcție de calitatea camerei. Modelul din imagine filmează la doar 480p și bateria poate rezista doar 90 de minute.

cele mai bune camere video spion cheie masina

Cele mai bune camere video spion – Stick USB

Este una dintre cele mai bune camere video spion pentru că nu trezește niciun fel de suspiciuni. Modelul ‘I mesh bean’ pe care îl vedeți în imaginea de mai jos are capacitatea de a stoca până la 32 GB de filmare, bateria rezistă o oră și poate fi încărcată prin USB.

Acest model se găsește în străinătate la prețuri începând de la 25 de dolari.

cele mai bune camere video spion stick usb

Cele mai bune camere video spion – Ceas deșteptător

Ceasul deșteptător de cameră de la Riesest Technology Co. are una dintre cele mai bune camere video spion, fiind capabilă să filmeze chiar și pe timp de noapte și cu lumină slabă.

Avantajul este că poate fi ținut în priză chiar în timp ce filmează și nu se descarcă, altfel are un acumulator ce rezistă până la 3 ore. Mai mult, pe display-ul ceasului pot fi văzute imaginile înainte de a fi descărcate în calculator. Un asemenea gadget ajunge să coste cam 75 de dolari.

cele mai bune camere video spion ceas