Aplicații GPS pentru Android, fără internet

Aplicații GPS pentru Android, fără internet

Știați că există o serie de aplicații GPS pentru Android, fără internet, care vă ajută să vă orientați atunci când sunteți în vacanță într-un oraș nou? Iată câteva dintre ele.

Mai multe aplicații GPS pentru Android, fără internet, au devenit tot mai populare printre turiști deoarece sunt de mare ajutor atunci când mergi într-un oraș necunoscut.

Practic, aceste aplicații GPS pentru Android, fără internet, înlocuiesc clasica hartă pe care o căram cu noi în vacanțe în urmă cu mulți ani. Am selectat câteva dintre cele mai utile și mai interesante aplicații GPS pentru Android, fără internet, pe care puteți să le folosiți chiar și în vacanțele din străinătate.

Aplicații GPS pentru Android, fără internet – MapFactor: GPS Navigation

MapFactor este una dintre acele aplicații GPS pentru Android, fără internet, care nu este altceva decât un soft de navigație. Este updatat frecvent, are hărți pentru România, însă există posibilitatea ca acuratețea lor să nu fie întotdeauna de 100%.

Cu toate astea, este una dintre aplicațiile extrem de populare pe Android pentru GPS, are peste 600.000 de download-uri din Google Store și este compatibilă atât pentru telefoane cât și pentru tablete.

Dezavantajul este că update-urile sunt gratuite doar pentru o lună după care dacă nu plătiți nu veți avea ultimele noutăți legate de schimbările sensurilor pe anumite străzi sau alte asemenea amănunte care pot fi destul de importante când ești într-un oraș complet nou.

Puteți descărca aplicația de AICI.

Aplicații GPS pentru Android, fără internet – GPS Navigation & Maps Sygic

Maps Sygic este una dintre acele aplicații GPS pentru Android, fără internet, care pe lângă hărțile offline disponibile și funcția de GPS are o mulțime de alte funcții pentru personalizare. Unele de-a dreptul amuzante, cum ar fi schimbarea vocii care te îndrumă. Poți să folosești vocea lui Homer Simpsons pentru a te ghida, sau alte celebrități, contra-cost.

În orice caz, hărțile pentru Romania sunt deocamdată gratuite, ceea ce face această aplicație extrem de populară. Dezavantajul este că acoperă un număr relativ mic de țări față de alte aplicații de acest tip.

Puteți downloada de AICI.

Aplicații GPS pentru Android, fără internet – Harta României

O altă aplicație gratuită și care funcționează offline este Harta României. În plus, față de celelalte aplicații GPS pentru Android, fără internet, prezentate până acum, aceasta este făcută chiar de către producători români, ceea ce ne face să credem că datele ar trebui să fie ceva mai relevante.

Cu toate astea, aplicația nu are deocamdată o popularitate foarte mare, a depășit abia 40.000 de descărcări de pe Google Play. Puteți afla mai multe despre aplicație și producătorii ei chiar de pe site-ul Romania.mapedy.com.

Descărcați aplicația de AICI.

Aplicații GPS pentru Android, fără internet – Tripadvisor

Tripadvisor este una dintre cele mai bune aplicații GPS pentru Android, fără internet. Din păcate, fiind vorba despre o companie producătoare la nivel global, nu acoperă foarte multe orașe.

Tripadvisor vine gata instalat pe gadgeturile cu Android, însă dacă vreți să aveți acces offline la hărți ale marilor orașe trebuie să descărcați aplicația Tripadvisor City Guides. Ulterior, după ce ați instalat această aplicație alegeți unul dintre orașele disponibile și primiți o hartă foarte amănunțită și utilă.

Din păcate sunt doar câteva orașe disponibile, printre ele nu se numără și București.

Descărcați aplicația de AICI.

Etichete: