SmartWallet îți transformă portofelul tău banal într-un gadget inteligent

Pentru că fiecare lucru banal din viaţa noastră a devenit inteligent în ultimii ani, de această dată detaliem primul , și anume SmartWallet.

streetsmart-smartwallet

Pe lângă gadgeturile care au reuşit în ultimii ani să devină indispensabile prin diverse funcţii mai mult sau mai puţin impresionante, până la ora actuală nu se număra şi banalul portofel. Pe de altă parte, tocmai prin prisma faptului că cei mai mulţi din noi au un astfel de accesoriu, mă mir că a durat atât de mult pentru o companie să transforme un portofel într-un dispozitiv multifuncţional.

Poartă numele de SmartWallet şi este creat de o companie intitulată StreetSmart. Dacă nu era evident, numele său este o combinaţie dintre cuvintele Smart (n.r. – deştept) şi Wallet (n.r. – portofel). Pe lângă construcţia din piele şi buzunarele clasice pentru bani şi acte, micul gadget integrează un senzor GPS şi un modul Bluetooth prin intermediul căruia comunică cu smartphone-ul vostru în două sensuri. În primul rând, vă ajută să nu vă mai uitaţi niciodată portofelul acasă deoarece veţi fi avertizaţi de către telefon că l-aţi lăsat în urmă.

Dacă nu vă mai găsiţi telefonul sau tableta prin casă, apăsaţi pe un buton de pe portofel, iar dispozitivul vostru Android sau iOS va începe să piuie. În plus, inclusă în noul portmoneu se mai află şi un cu o capacitate de 1.000 mAh. Acesta din urmă poate funcţiona ca o rezervă de energie când aţi rămas fără baterie la telefon.

Preţul pentru el este între 75 şi 100 de dolari, iar dacă îşi va atinge ţinta de finanţare, primele unităţi vor fi livrate începând cu luna martie a anului viitor. Dacă mai aveţi întrebări legate de funcţionalitatea SmartWallet puteţi urmări clipul de mai jos, iar dacă vreţi să vă aruncaţi la o precomandă o puteţi face la această adresă.

08:27 25.11.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video