Resident Evil: Revelations 2, confirmat oficial de Capcom

Resident Evil: Revelations 2, confirmat oficial de Capcom

Fanii popularei serii de jocuri horror se vor bucura să afle că cei de la Capcom au confirmat oficial Resident Evil: Revelations 2.

Resident-Evil-Revelations-2xbox 360 ps3

Capcom tocmai a anunţat oficial că Resident Evil: Revelations 2 va avea parte parte de o lansare în prima parte a lui 2015. Anunţul a fost făcut în cadrul conferinţei Sony Computer Entertainment Japan Asia, unde s-a menţionat că noua aventură horror va putea fi experimentată atât pe PlayStation cât şi pe Xbox 360. Nu au fost făcute nici un fel de referinţe către consolele next-gen, motiv pentru care, este foarte puţin probabil ca fanii seriei să se bucure de ea pe PS4 sau Xbox One. O altă omisiune neobişnuită constă în consola Wii U a celor de la Nintendo, în contextul în care primul Revalations a fost lansat şi pentru ea.

În urmă cu câteva săptămâni au apărut primele informaţii legate de un nou titlu al celor de la Capcom. Era vorba despre grafica pentru o copertă de 2 pentru Xbox 360. Pentru că respectivul producător rareori s-a orientat către dezvoltarea de jocuri exclusive anumitor platforme, respectiva imagine a fost percepută ca o dovadă a faptului că japonezii lucrează la un nou pentru vechile console Xbox şi PlayStation.

Citește și: Creatorul Resident Evil: “PS4 si XBOX One sunt aproape identice”

Vizavi de conţinut, oficialii Capcom au insistat asupra faptului că jocul va include o poveste complet nouă şi o ambianţă originală. Nu vor mai fi incluse personajele principale din primul Revelations, Chris Redfield şi Jill Valentine. Acestea vor fi înlocuite cu caractere noi în centrul acţiunii.

Citește și: