Microsoft ar putea lansa două telefoane pe 11 noiembrie

Microsoft ar putea lansa două telefoane pe 11 noiembrie

Imagini cu viitorul Microsoft Lumia 535 au invadat internetul de curând, însă Microsoft are putea lansa și un al doilea telefon alături de acesta.

nokia lumia

Primul telefon Lumia cu brandul Microsoft va fi lansat în perioada următoare. Au apărut deja foarte multe poze cu acest telefon, iar unele dintre specificațiile acestuia sunt deja cunoscute. În condițiile în care foarte mulți oameni sperau ca gigantul din Redmond să atace sectorul high-end cu noul dispozitiv, compania americană a ales ca primul telefon Microsoft Lumia să fie unul low-end. Se credea, deci, că Microsoft Lumia 535 va fi singurul telefon scos pe piață în curând. O imagine apărută de curând, însă, ar putea fi dovada contrară.

În imaginea respectivă se pot vedea mai mult telefoane Lumia. Printre modelele Lumia 535 și Lumia 1520 se poate observa, totuși, și un device care nu poate fi identificat exact. Acesta este plasat lângă modelul Lumia 1520, iar o comparație între dimensiunile acestora ar indica faptul că telefonul are un ecran de aproximativ 6 inci. Smartphone-ul seamănă cu modelul Lumia 1320, fapt ce le-a dat unora de crezut că acest model ar putea fi succesorul lui.

microsoft lumia

Cei de la GSMarena au sugerat chiar că acest telefon ar putea fi lansat în cadrul aceluiași eveniment în care își va face apariția și Lumia 535. Ca specificații posibile, Lumia 535 ar putea fi construit în jurul unui Snapdragon 200 de la Qualcomm tactat la 1,2 GHz, cu 1GB de memorie RAM și un spațiu intern de 8GB. Display-ul de rezoluție qHD va avea diagonala de 5 inci, iar cele două camere vor avea 5 megapixeli pe spate, respectiv VGA pentru selfie-uri. Va suporta funcționarea cu două SIM-uri simultan, în timp ce bateria de 1.900 mAh ar trebui să fie suficientă pentru a vă tine o zi întreagă departe de priză fără dificultăți. Poți citi mai multe despre Lumia 535 pe Playtech aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: