Intel te ajută să migrezi în lumea Google și să îți muți viața în cloud

Intel te ajută să migrezi în lumea Google și să îți muți viața în cloud

Intel Easy Migration App este utilitarul perfect pentru a vă transfera într-un mod facil datele importante pe un Chromebook de pe iOS, Android sau Windows.

Cel mai ieftin Acer Chromebook C720-2848

Este evident că cei de la îşi pun mare încredere în sistemele portabile cu platforma celor de la Google, dacă încep să dezvolte aplicaţii software menite să faciliteze tranziţia de la orice alte gadgeturi la Chromebook-uri.

Poartă numele de Easy Migration App şi este o aplicaţie ce va veni preinstalată pe toate Pentru că migrarea implică şi o sursă, nu doar o destinaţie, a fost creat un echivalent al acestui utilitar pentru dispozitive cu iOS, Android şi sisteme cu Windows. Este disponibil gratuit la această adresă și acest program va automatiza transferul de contacte, documente, fotografii, clipuri video şi audio de pe alte platforme pe un portabil ce rulează Chrome OS.  În mod evident, nu vă obligă nimeni să vă transferaţi toate informaţiile de mai sus, în schimb, puteţi să alegeţi doar acele documente care vi se par mai importante sau mai puţin importante.

Cei care au o problemă cu ecosistemul de servicii Google ar trebui să fugă de această aplicaţie. Nu de alta, dar contactele locale sau din Hotmail vor ajunge instant în Google Contacts, fotografiile vor fi postate în mod privat pe profilul vostru de Google+, iar restul documentelor vor ajunge în Google Drive. Aceste menţiuni trebuiau făcute, deoarece foarte mulţi posesorii de Chromebook-uri în continuare nu-şi dau seama că spaţiul infim de stocare de pe sistemele lor este cauzat de integrarea la nivel fundamental dintre Chrome OS şi serviciile de cloud computing ale gigantului din Mountain View. Pentru că procesul de migrare ar putea să nu fie unul foarte rapid, cei de la Intel vă oferă şi posibilitatea să-l puneţi pe pauză şi să-l continuaţi când vreţi voi.

easy-migration-app

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: