Emisiunea PLAYTECH – Testăm telefoanele cu cea mai bună stabilizare optică și Oculus Rift

Emisiunea PLAYTECH – Testăm telefoanele cu cea mai bună stabilizare optică și Oculus Rift

Emisiunea PLAYTECH din 9 noiembrie testăm telefoane cu stabilizare optică și punem o vedetă să trăiască în lumea realității virtuale de la Oculus Rift. Vom fi pe Prima TV duminică de la ora 13.20.

telefoane cu stabilizare optica la playtech

În episodul șapte al emisiunii PLAYTECH, debutăm în realitatea virtuală cu Oculus Rift și Ioana Petric, prezentatoare alături de Alex Bogdan a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“ de la Prima TV. Nu avem încă ochelari de realitate virtuală ca să ne cufundăm când vrem în lumi imaginare, dar putem recupera cu astfel de gadgeturi.

Urmează testul săptămânii, în care testăm telefoanele cu cea mai bună stabilizare optică. Luăm modele de la Nokia, Samsung și LG să vedem care scoate cele mai bune poze, și nemișcate, și care să ne placă suficient cât să le dăm pe Facebook. Le-am testat pe toate mergând pe bicicletă și fotografiind, astfel că au fost condiții extreme pentru senzorul foto.

Discutăm despre laptopuri convertibile și cele mai interesante cinci lucruri despre acestea. De ce ți-ai lua și un laptop, și o tabletă în același dispozitiv? Pentru comoditate, transport ușor și poate funcționalitate. Am ales produse de la Asus, Lenovo și Toshiba, cel de la Lenovo având caracteristici speciale prin care brandul s-a consacrat. Nu discutăm neapărat despre dotări, ci despre cât de utile sunt.

laptopuri convertibile la playtech

Duminică, 9 noiembrie, de la 13.20, emisiunea aduce și „Români în IT“ cu proiectul Pollution Track al lui Dan Tudose. El, Alex Olteanu şi Daniel-Octavian Rizea sunt cofondatorii Pollution Track. Proiectul lor constă într-un sistem personal de monitorizare a calităţii aerului. Cei doi au creat un dispozitiv de dimensiunile unei brichete, dotat cu o serie de senzori care detectează nivelul de substanţe poluante din mediul înconjurător.

La „Top aplicații“ avem câteva idei de jocuri retro pentru voi. Ne-a plăcut Snake, revenim la el, dar ne-au mai plăcut și Doom sau Wolfenstein. Chiar dacă actuala grafică a jocurilor a devenit mult mai bună decât ce se putea în urmă cu peste 10 ani, jocurile vechi au un farmec al lor. Discutăm și ne jucăm în emisiunea de duminică.

nokia 1

Emisiunea PLAYTECH

Dăm PLAY tehnologie în fiecare duminică, de la ora 13.20, la Prima TV

Descoperă edițiile anterioare ale emisiunii PLAYTECH aici:

Emisiunea PLAYTECH – Testăm iPad Air 2 și facem sport folosind Xbox One și Kinect

Emisiunea PLAYTECH: Cântăm la chitară și punem la treabă aplicațiile de tipul Find My iPhone

Emisiunea PLAYTECH: Trecem din realitate în realitatea virtuală cu un gadget făcut de un român

Emisiunea PLAYTECH: Ducem camere video pe pista de curse și Andreea Raicu ne arată secretele ei

Emisiunea PLAYTECH: facem sport cu brățările de fitness și ascultăm muzică fără zgomot

PLAYTECH la Prima TV: Dăm PLAY tehnologiei și premiem cu iPhone 6 Plus