Emisiunea PLAYTECH: cum filmezi adrenalina și ce aplicații sunt bune pentru ieșit și distrat în oraș

Emisiunea PLAYTECH: cum filmezi adrenalina și ce aplicații sunt bune pentru ieșit și distrat în oraș

În ediția din această duminică, 12 octombrie, în emisiunea PLAYTECH vom prezenta aplicații care te ajută să trăiești mai sănătos și cum îți poți filma momentele cu adrenalină, folosind camere de acțiune.

TEASING EMISIUNE PLAYTECH

Duminică, de la ora 10.20, emisiunea PLAYTECH se difuzează pe Prima TV. Lucian Popescu și experții Playtech Octavian Palade și Radu Neagu merg la karting pentru a testa camerele de acțiune. Le montează pe cască, se urcă în mașină și pornesc în testare. Acesta este „Testul săptămânii“.

Avem și o veste bună înainte de a treia ediție a emisiunii. Am debutat cu un concurs pentru iPhone 6 Plus, acum avem câștigător. Cum l-am ales și cine este am detaliat în pagina dedicată acelui concurs.


La rubrica „Gadget de vedetă“, Andreea Raicu ne vorbește despre cum să îți menții sănătatea și forma fizică folosind aplicații. Fie că ai Android, iPhone sau telefon cu Windows Phone, nu duci lipsă de astfel de unelte.

Andreea Raicu Playtech

HTC și-a lansat noul smartphone săptămâna aceasta. Scoatem în evidență cele mai importante cinci lucruri despre acesta și ce ar putea aduce el bun, pe lângă selfie-uri mai arătoase. Avem și „Români în IT“, unde vorbim cu cei de la The Pole Society. Acest startup românesc tocmai a ajuns în Brazilia și aflăm de la ei cât de bine le merge și ce idei mai au.

Am făcut și un top interesant cu aplicații de ieșit, mâncat și distrat prin oraș. Am ales unele dintre cele mai bune pentru România, dar nu numai, în caz că aveți nevoie de ajutor în alte țări. Nu uitați, duminică de la 10.20 ne vedem la Prima TV.

Top camere action

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: