Emisiunea PLAYTECH: cu căștile pe șantier și cu brățările în parc

Emisiunea PLAYTECH: cu căștile pe șantier și cu brățările în parc

În ediția din această duminică, 5 octombrie, în emisiunea PLAYTECH vă prezentăm cele mai bune căști și punem față în față două brățări inteligente. Dar o facem cu stil: îi avem invitați pe Dan Fințescu și pe Oana Ioniță. 

fintescu la playtech

Duminică, de la 10:20, pe Prima TV, vă invităm la plimbare. Lucian Popescu și experții playtech.ro se echipează cu căști de protecție și merg pe șantier pentru a-l ajuta pe Dan Fințescu să aleagă cea mai bună pereche de căști care reduc zgomotele de fundal. Dan, prezentatorul emisiunii „Râzi și câștigi”, este și DJ la Kiss FM.

Tot duminică vă arătăm Samsung Galaxy Alpha, primul smartphone metalic de la Samsung și cel mai bun concurent pentru noul iPhone 6.

La rubrica Top Aplicații a emisiunii PLAYTECH, trecem în revistă aplicațiile care îi ajută pe liceeni să-și extindă considerabil orizonturile, după care facem cunoștință cu unul dintre creatorii Watercolors, aplicație care a făcut furori printre utilizatorii din întreaga lume.

Watercolor

 

La final de emisiune, vă scoatem în parc. Vă invităm la o plimbare cu bicicleta și la o sesiune de jogging, alături de bebelușa Oana Ioniță. Ea ne va ajuta să testăm două brățări inteligente și ne va împărtăși câteva secrete pentru o siluetă de invidiat.

Ah, încă ceva! Concursul pentru iPhone 6 Plus este încă în desfășurare. Urmăriți emisiunea, dați-ne idei și sugestii și intrați în cursa pentru unul dintre cele mai râvnite smartphone-uri din lume! Puteți viziona prima ediție a emisiunii PLAYTECH aici. 

10338481_802174409803958_1492192985812316693_o