Cum să furi un iPhone și să-ți faci… un selfie

Cum să furi un iPhone și să-ți faci... un selfie

Pentru că nu toţi hoţii sunt inteligenţi şi creativi, după ce a furat un iPhone, un tânăr din New York şi-a făcut şi ajuns la poliţie.

selfie man hot iphone new york

Este incredibil din ce motive ajung să fie prinşi unii hoţi de gadgeturi, mai ales când vine vorba de telefoane mobile. În teorie, prima regulă ca să nu fii prins este să nu te lauzi cu furtul, se pare, însă, că exact acest gest a fost făcut zilele trecute de un tânăr de 16 ani din New York.

Khayyam Alexander a furat dintr-un club, într-o seară, iPhone-ul unui copil de 14 ani, cu numele James Pugliatti. Dacă vă întrebaţi ce căuta respectivul în vârstă de 14 ani în club, motivul este simplu. Evenimentul ce se desăşura în acea seară era dedicat adolescenţilor de până la 18 ani. În acel context, Alexander a apelat la un prieten pentru a pune mâna ilegal pe un iPhone 5. Gestul stupid a venit la câteva ore după eveniment, când cei doi hoţi şi-au făcut un şi l-au trimis colegilor de clasă ai lui Pugliatii. Până şi mama proprietarului de drept al telefonului a primit un SMS de la hoţi. Nu a durat mult până când întregul şir de evenimente a fost relatat poliţiei.

Partea cea mai amuzantă este că telefonul furat nici măcar nu avea Find My iPhone activ pentru a-i fi localizat vreodată. Totul s-a încheiat când poza ce-i avea pe răufăcători în centrul atenţiei a ajuns pe prima pagina a publicaţiei New York Post. Atunci, de frică, Khayyam s-a predat poliţiei, unde a fost acuzat de furt minor şi posesie criminală de bunuri furate.

Citește și: