Windows Phone se mai bucura de cateva aplicatii importante

, 13 Mar, 11:50

In speranta de a micsora nivelul de reticenta pentru Windows Phone al utilizatorilor de smartphone, Microsoft mai adunce niste aplicatii importante.

Instagram Real Racing 3 proof

Au inceput sa apara din ce in ce mai multe zvonuri legate de un set de aplicatii importante menite sa soseasca in magazinul virtual Windows Phone Store in luna mai. Avand in vedere ca Microsoft a constientizat de ceva timp ca reticenta utilizatorilor fata de platforma este legata de lipsa unor aplicatii importante, nu ar fi nici o surpriza daca gigantul din Redmond a investit sume substantiale de bani pentru ca utilizatorii de Windows Phone sa poata instala cateva aplicatii noi.

In primul rand , una dintre cele mai populare aplicatii de iOS si Android din toate timpurile. Urmatoarele doua titluri sunt jocurile Real Racing 3 si Temple Run 2. Daca tot a depasit orice record de popularitate detinut vreodata de Angry Birds, mi se pare corect ca .

Indiferent cum privesti, acestea sunt niste titluri importante pe iOS si Android. Ramane doar sa vedem daca vor fi suficiente pentru a alimenta un nou val de tranzitii catre Windows Phone. Microsoft cu siguranta spera ca acest lucru sa se intample.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail