Temple Run 2 bate aproape orice record de popularitate

Temple Run 2 bate aproape orice record de popularitate

Nu credeam ca o sa apuc momentul in care un joc va depasi popularitatea lui Angry Birds, Temple Run 2 a reusit insa detasat aceasta performanta.

Temple Run 2 bate Angry Birds record

Nu au trecut inca doua saptamani de cand Temple Run 2 a ajuns in App Store-ul celor de la Apple, urmand ca in scurt timp sa sara pe prima pozitie in topul aplicatiilor gratuite. Prima surpriza a venit la mai putin de 24 de ore dupa lansarea oficiala, timp in care jocul inregistrase deja peste 6 milioane de descarcari. Astazi, 13 zile mai tarziu, dupa ce a poposit si pe Google Play si Amazon Marketplace, acelasti titlu depaseste un record incredibil stabilit de Angry Birds Space, cel mai popular joc din intreaga franciza. Temple Run 2 a fost descarcat de 50 de milioane de ori in 13 zile pe toate cele 3 platforme, cu 22 de zile mai putin decat i-au trebuit ultimului titlu din seria Angry Birds, care a avut nevoie de 35 de zile pentru a atinge aceeasi performanta.

Cum era de astfel de asteptat, noul joc este pe primul loc si in topul aplicatiilor gratuite de pe Google Play si Amazon Marketplace. Nu mai ramane acum decat sa depaseasca performanta primului joc din serie. Temple Run a fost descarcat, la ultimul inventar de 170 de milioane de ori. Oare de cat timp va avea nenoie noul joc sa atinga aceasta cifra?

Citește și: