Instagram se autodepaseste cu 100 de milioane de utilizatori lunar

Instagram se autodepaseste cu 100 de milioane de utilizatori lunar

In ceea ce priveste aplicatiile mobile si serviciile in general, Instagram se alatura listei de companii care se lauda cu o cifra reala de utilizatori activi.

Instagram 100 milioane de utilizatori

Nu mai conteaza cati utilizatori noi atragi in fiecare saptamana pe o pagina si nici cate conturi si-au facut diversi internauti fara a le mai accesa ulterior. Acum serviciile online sunt guvernate de alte valori. Facebook se lauda cu aproximativ un miliard de utilizatori activi in fiecare luna, iar Twitter are aceasta valoare in jurul a 200 de milioane.

Dupa ce in primele saptamani ale noului an activi a ajuns la 90 de milioane, printr-un nou post pe blogul companiei, co-fondatorul Kevin Systrom anunta astazi ca aceasta valoare a ajuns la 100 de milioane. Avand in vedere ca serviciul a fost lansat in octombrie 2010, viteza cu care a ajuns la aceasta performanta este cu atat mai impresionanta. In plus, aceasta cifra dezminte orice scadere in popularitate a serviciului dupa .

,,Acum, mai mult ca niciodata, oamenii captureaza lumea in timp real folosind Instagram, partajand imagini din cele mai  indepartate colturi ale globului” Astfel isi manifesta Kevin Systrom entuziasmul pentru performanta unui serviciu la care a pus bazele in urma cu cativa ani pentru ca ulterior sa se imbogateasca dupa ce l-a vandut la Facebook. ,,Ce vedem ca rezultat este o lume mult mai conectata si mai bine inteleasa prin fotografii.

Printre alte statistici facut publice astazi de catre compania americana, Insagram a a anuntat ca in fiecare zi sunt partajate patru zeci de milioane de fotografi prin reteaua de socializare. Respectivele fotografii primesc 8.500 sute de like-uri si 1.000 de comentarii in fiecare secunda. Cu implementate in mod regulat, este evident ca popularitea Instagram va continua sa creasca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: