10 feb. 2013 | 12:00

Windows Phone Marketplace, in eroare

ACTUALITATE
Windows Phone Marketplace, in eroare

Utilizatorii de Windows Phone s-au plans pe parcursul zilei de ieri ca .

Windows Phone Store down

Windows Phone, ca platforma, inca mai are mari probleme de adoptie la nivel global. Nu discutam aici meritele platformei, eforturile Microsoft nu au dat insa atat de multe roade pe cat a sperat gigantul din Redmond. Pe langa toate acestea, cateodata mai apare un scandal.

Pe internet au inceput sa apara ieri pe la amiaza mai multe sesizari legate de proasta functionare a Windows Phone Marketplace. Aparent, cel putin in SUA si Franta, numerosi utilizatori au intampinat mesajul de eroare de mai sus in momentul in care au accesat al Microsoft. Indiferent daca voiau sa achizitioneze o aplicatie noua sau incercau sa descarce o aplicatie pe care o platisera deja, vedeau codul de eroare 805a0193. In momentul in care inchideau fereastra cu eroarea, problema nu se rezolva si scenariul se repeta.

Microsoft are o baza de date destul de stufoasa de coduri de eroare si semnificatia lor. Din pacate, nimeni nu a gasit o explicatie inteligenta pentru acest mesaj. Voi ati intampinat probleme similare?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele