Windows Phone Marketplace arata din ce in ce mai bine

Windows Phone Marketplace arata din ce in ce mai bine

Cu toate ca de piata rasunator, Windows Phone Marketplace se pare ca a adunat multe aplicatii anul acesta.

Studiu Windows Phone MarketPlace

In 2012, dupa cum stiti, Microsoft a incercat sa reinventeze roata cu Windows 8 si sa-si relanseze smartphone-urile cu Windows Phone 8. Desi rata de adoptie a noilor sisteme de operare Microsoft este subiect de dezbatere, magazinul virtual de aplicatii pentru WP se pare ca este un succes, indiferent cum il privesti.

Gigantul din Redmond si-a facut publice cateva . In ultimele 12 luni, Microsoft a gazduit in Marketplace peste 75.000 de aplicatii si jocuri noi. In total, WP Marketplace are la aceasta ora peste 120.000 de aplicatii. Cu alte cuvinte, in ultimele 12 luni numarul aplicatiilor disponibile a beneficiat de un salt de peste 100%. In comparatie cu concurenta, trebuie retinut ca atat Apple cat si Google s-au laudat de cateva luni cu peste 700.000 de aplicatii disponibile in propriile magazine virtuale. In plus, per smartphone, Microsoft s-a laudat cu un numar de 54 de aplicatii descarcate in medie, in timp ce Apple in septembrie a semnalat o cifra de 100 de aplicatii pentru acelasi scenariu.

Desi aceasta cifra este un motiv de bucurie pentru Microsoft, magazinul virtual de aplicatii pentru importanti. Intr-un comunicat recent al companiei, Microsoft a facut public faptul ca spera sa aiba in cateva luni 46 din cele 50 de aplicatii de top din Google Play si Apple AppStore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI