Au apărut primele clipuri explicative pentru Lumia 2520 [VIDEO]

La aproximativ o lună după anunţul oficial al primei tablete produse de Nokia, primeşte două clipuri care ne explică funcţionalitatea sa. Să vedem despre ce e vorba în aceste video Lumia 2520.

nokia_lumia_2520_twodevice-cropped-640x460

Acesta este un produs care a fost aşteptat cu sufletul la gură, iar un video Lumia 2520 este mai mult decât relevant. Foarte mulţi şi-au pus speranţe în şi probabil că finlandezii au simţit la fel. Indiferent dacă va fi sau nu un succes, Lumia 2520 demonstrează şi în al douăsprezecelea ceas al achiziţiei Nokia de către Microsoft că finlandezii au un talent remarcabil când vine vorba de producţia de hardware.

Cu doar câteva zile până pe 22 noiembrie, momentul în care tableta va ajunge oficial în magazinele de pe întreg mapamondul, oficialii companiei au publicat o serie video Lumia 2520, mai exact două clipuri menite să ne explice un pic din funcţionalitatea tabletei şi să ne servească ca un fel de tutorial. Astfel, aflăm cea mai mare parte a detaliilor legate de hardware-ul Lumia 2520 şi, cine ştie, poate suntem convinşi că este următoarea tabletă care merită achiziţionată.

În SUA, preţul pentru tableta celor de la Nokia preinstalată cu Windows RT 8.1 va fi de 500 de dolari pentru versiunea de 32GB cu conectivitate LTE, un preț mult mai mic decât alternativa celor de la Apple cu specificaţii similare. Din punctul meu de vedere, reticenţa utilizatorilor faţă de Windows RT 8.1 va fi singurul motiv pentru ca acest gadget să nu fie un succes răsunător.

10:10 13.11.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video