Urmatorul XBOX ar putea preveni pirateria complet

Urmatorul XBOX ar putea preveni pirateria complet

Viitorul model de Xbox ar putea preveni pirateria si vanzarile de jocuri ilegale, folosind o noua tactica ce are mari sanse sa fie implementata.

Next xbox anti piraterie

Cu doar cateva saptamani pana ce viitorul PlayStation va fi facut public, zvonurile legate de urmatorul XBOX reusesc de asemenea sa tina cap de afis. Cei de la EDGE-Online au informatii cum ca noua consola creata de Microsoft va veni cu un sistem simplu si eficient ce va distruge complet piata vanzarii de jocuri folosite.

Aparent, urmatorul Xbox va necesita in permanenta o conexiune la net pentru partea de gaming, single player sau multiplayer. In acelasi timp, jocurile inregistrate pe discuri Blu-ray de 50GB vor integra coduri de activare care odata ajunse in sistem vor ramane asociate consolei voastre. Citand surse cu informatii la prima mana, aceeasi publicatie online e aproape sigura ca jocurile cumparate nu pot fi revandute.

Cu toate ca lupta impotriva pietei de jocuri folosite nu este o idee noua, Microsoft s-ar putea insa sa fi gasit combinatia fatala. In plus, un sistem de activare online al jocurilor si o conexiune permanenta la internet obligatorie ar putea impusca doi iepuri dintr-o lovitura. Desi cand vine vorba de console si piraterie niciodata nu trebuie sa spui niciodata, daca sistemul descris mai sus va fi pus in aplicare, urmatorul Xbox isi va dezamagi cu siguranta fanii. In plus, este suficient ca Sony sa nu implementeze ceva similar pentru ca gamerii sa migreze catre consola japonezilor.

Alte zvonuri legate de urmatorul XBOX fac referire la o data de lansare candva pana la sfarsitul acestui an, cu un preview al noii console la E3 in vara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: