Primele imagini iPad mini 3 confirmă prezenţa unui senzor de amprentă

Primele imagini iPad mini 3 confirmă prezenţa unui senzor de amprentă

Cum s-a întâmplat şi cu Siri în urmă cu ceva timp, nu a durat mult şi, după ce a început pe iPhone 4S, a ajuns la scurt timp pe iPad.

ipad-mini-3-touch-id-rumor

Apple are un obicei de a perfecţiona o funcţie sau o tehnologie şi de a o introduce în mai multe produse ale companiei. Siri este doar un exemplu recent, dar portul Lightning înfăţişează şi mai bine conceptul de ecosistem închis pe care îl are în vedere compania lui Tim Cook.

Având în vedere că iPhone-ul 5S vine dotat cu un senzor de amprentă asistat de mai multe elemente software cu numele de , era evident că va fi doar o chestiune de timp până când vom vedea acelaşi amalgam de funcţionalitate pe un iPad. Așadar, a început să circule pe internet o imagine cu un iPad mini 3 dotat cu senzorul TouchID, evident prin prisma butonului de home cu o ramă metalică. Imaginea de mai sus a fost publicată pentru prima oară de redactorii Nowhereelse.fr, un site cu antecedente destul de bune când vine vorba de zvonuri despre iDevice-uri materializate în realitate. În teorie, este foarte greu de verificat originea unei astfel de fotografii iPad mini 3, motiv pentru care ar trebui să o priviţi cu o oarecare reticenţă.

În altă ordine de idei, cunoscându-i pe cei de la Apple, de la iPhone 5S la alte iDevice-uri se va produce în curând, deşi nimeni nu ştie exact când.