Oficial: Samsung Galaxy S4 se lanseaza pe 14 martie

Oficial: Samsung Galaxy S4 se lanseaza pe 14 martie

Dupa spusele unui oficial al companiei sud coreene, , Galaxy S4, va face valuri incepand cu 14 martie.

Samsung Galaxy S4 lansare oficiala

Am dezbatut urmatorul Samsung Galaxy in nenumarate materiale, bazandu-ne in mare parte pe zvonuri. Daca ar fi sa facem un top, S4 ar putea detine titlul de din toate timpurile.

Cu toate ca data de lansare se credea ca va fi undeva in luna martie, nimic nu se compara cu un comunicat oficial pe acest subiect. In cadrul targului de tehnologie de la Barcelona, JK Shin, directorul responsabil de mobile in cadrul companiei, a tinut sa mentioneze ca urmasul popularului Galaxy S III va fi facut public pentru prima oara in cadrul unui eveniment Samsung Unpacked. Desfasurat la New York, acesta va fi primul eveniment de lansare a unui Galaxy S care va avea loc in SUA, dupa lansarea primului model din 2010.

In imaginea de mai sus am agregat toate speculatiile legate de noul smartphone. Desi zvonurile sunt multe si marunte, cel mai probabil se va confirma diagonala de 5 inci a aparatului. Invitatia de mai jos, cu motto-ul „Ready 4 the show?”, confirma indirect faptul ca Samsung va lansa un Galaxy S4 si nu un alt terminal cu un nume necunoscut.

Samsung S4 eveniment invitatie

Citește și: