Samsung Galaxy S4 ar putea veni cu WiFi 5G 802.11ac

Samsung Galaxy S4 ar putea veni cu WiFi 5G 802.11ac

A trecut deja parca prea mult timp de la ultimele zvonuri legate de urmatorul Galaxy S4, un nou terminal asteptat cu sufletul la gura.

Samsung Galaxy SIV specificatii 5g

Desi am discutat si ne-am dat cu parerea in legatura cu multe functii ale noului smartphone Samsung, Galaxy S4 ar putea in continuare sa vina cu ceva nou. Pe cea mai noua lista de zvonuri intra compatibilitatea cu IEEE 802.11ac (WiFi 5G), o conexiune wireless aproape la fel de rapida ca reteaua Gigabit LAN. Aceasta optiune ar putea fi implementata prin intermediul unui chip Broadcom intitulat BCM4335. Acesta din urma pe langa compatibilitatea cu 802.11ac, include suport pentru Bluetooth 4.0 si radio FM.

Daca ar fi sa facem o sinteza legata de ce ar mai putea incorpora noul Galaxy S4, pe lista mai intra un ecran de 5 inci Full HD, un procesor cu 8 nuclee, o camera de 13 megapixeli si 2GB RAM. Nu este exclus sa vina cu o implementare inteligenta a unui sistem de urmarire al ochilor pentru actionarea mai multor functii pe langa cea de deblocare a telefonului.

Ultima data de lansare vehiculata pentru noul Galaxy S4 este 15 martie, cu o data de comercializare incepand cu luna aprilie. Ramane sa vedem cat de revolutionar va fi urmatorul varf de gama de la Samsung.

Citește și: