Microsoft deschide inregistrarile pentru Xbox Live 2013 Beta

Microsoft deschide inregistrarile pentru Xbox Live 2013 Beta

Larry Hryb de la Microsoft, cunoscut si ca Major Nelson pentru fanii Xbox din toata lumea,  a anuntat ca se vor deschide inregistrarile pentru Xbox Live 2013 Beta.

xbox live 213 beta

Microsoft a confirmat luna trecuta ca va elimina treptat folosirea punctelor in favoarea valutei locale a jucatorilor si ca cei care vor participa la noul beta vor avea ocazia sa experimenteze acest tip de tranzactii. Pe langa sistemul de plata imbunatatit si personalizat fiecarei tari din care fac parte jucatorii, Larry Hryb a mai mentionat ca participantii la beta vor avea ocazia sa observe si imbunatatiri din punct de vedere al performantei.

Inregistrarile au loc prin cadrul Dashboard-ului cu ajutorului unei optiuni numite Xbox Beta Program. Momentan, pentru Japonia nu sunt posibile inregistrari, restul lumii putand participa la acest Beta, insa in numar limitat.

Compania nu a elaborat mai multe asupra disponibilitatii programului. In afara de cele mentionate mai sus, nu mai exista alte informatii legate de ce se pot astepta jucatorii din programul Beta. De asemenea, cei care participa la acest program trebuie sa semneze un NDA (Non-Disclosure Agreement), asadar nici ei nu vor putea sa discute detaliile picante cu alti jucatori sau pasionati ai platformei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: