Update-ul pentru Galaxy Note 10.1 vine cu surprize majore

Update-ul pentru Galaxy Note 10.1 vine cu surprize majore

Samsung Galaxy Note 10.1, pentru cei mai multi dintre utilizatori, a venit preinstalat cu Android 4.0. Din fericire, compania coreeana s-a ocupat de problema update-ului, si, in zilele urmatoare posesorii tabletei ar trebui sa treaca la Jelly Bean.

Galaxy Note 10.1 Premium Suite Jelly Bean

Cu toate ca multi dintre utilizatorii de tablete cu Android nu se asteapta la un update dincolo de firmware-ul preinstalat, Samsung le ofera o surpriza placuta posesorilor de Note 10.1. Pe langa update-ul la Jelly Bean pe care ar trebui sa-l puteti face in zilele urmatoare, Android 4.1 vine pe Galaxy Note 10.1 cu o suita de elemente noi intitulata Premium Suite.

Galaxy Note 10.1 Jelly Bean Premium Suite_thumb[2]

Detaliata in clipul de mai jos, suita Premium Suite se pare ca face o treaba si mai buna decat ICS in a profita de puterea de calcul ascunsa in aceasta tableta foarte apreciata. Odata instalata, aceasta din urma va va permite sa aveti pe Note 10.1 nu mai putin de 16 aplicatii deschise simultan. Fereastra fiecarei aplicatii va putea fi redimensionata, mutata si pozitionata in fata sau in spatele altei aplicatii. Printr-o noua functie intitulata Air View veti putea, plimband S Pen-ul deasupra unui folder, colectie de poze sau programare din calendar, sa vedeti un preview cu continutul respectiv. Cu nume mai mult sau mai putin sugestive, noul update va mai aduce functii noi ca: Easy Clip, Quick Command, Photo Note, Paper Artist si nu numai.

Functiile din Jelly Bean sunt multiple pe noul Galaxy Note 10.1, update-ul e gratuit si nu mai ramane decat sa asteptati sa ajunga si pe tableta voastra.

Citește și: