HTC One incepe sa salveze compania prin vanzari impresionante

HTC One incepe sa salveze compania prin vanzari impresionante
14:00 24.05.2013

Ultimele rapoarte legate de starea companiei HTC nu arata deloc bine, motiv pentru care nu ne putem decat bucura ca .

HTC One vanzari record

Chiar daca informatia nu vine pe canal oficial, un reprezentant HTC a facut publica o veste foarte importanta pentru viitorului companiei. HTC One s-a vandut pana in acest moment in 5 milioane de exemplare si in continuare compania taiwaneza are mai multe dificultati cu productia noilor smartphone-uri decat cu vanzarea catre utilizatori finali. Cu toate ca nu vorbim de cele 10 milioane de Galaxy S4 cu care s-a mandrit ieri Samsung, important este ca HTC mai primeste un moment de respiro dupa ce a avut numai probleme.  vine intr-o perioada in care se zvoneste ca HTC First va fi scos de pe piata  la doar o luna de cand a fost comercializat pentru prima oara. Tot acum, mai multi directori din cadrul companiei au parasit compania in speranta de a merge la mai bine.

,,Comenzile sunt destul de bune si sunt mai multe decat putem produce. Problema  a provenit de la lipsa componentelor. Cand problema se va remedia luna viitoare, abia atunci ne vom putea pronunta asupra succesului produsului.”

Cei de la Wall Street Journal au obtinut informatiile de mai sus iar directorul care a fost suficient de dragut incat sa le ofere  mai departe a vorbit cu foarte mult optimism cu presa. In teorie sunt convins ca aceste valori sunt foarte apropiate de reaitatea, mi-e frica insa sa nu fie prea tarziu pentru ca One-ul, de unul singur, sa readuca compania pe profit.

loading...