Samsung recunoaste ca exista probleme grave cu Galaxy S4

Samsung recunoaste ca exista probleme grave cu Galaxy S4

Intr-adevar, exista probleme . Pe de alta parte, e bine ca Samsung a recunoscut, printr-un comunicat, gravitatea problemelor care afecteaza utilizatorii noului sau varf de gama. 

Samsung-Galaxy-S4-Battery

Tot mai multi utilizatori de Galaxy S4 au raportat probleme grave cu bateria ce vine instalata in telefonul deloc ieftin, de fapt actualul varf de gama al sud-coreenilor. Cei mai multi s-au plans ca se descarca foarte repede, o problema destul de des intalnita la smarpthone-urile actuale, in timp ce unii si-au manifestat teama vizavi de faptul ca s-au trezit cu bateria umflata in carcasa. Avand in vedere ca aceasta etapa poate fi premergatoare unei explozii a acumulatorului, nu putem decat sa apreciem ca in sfarsit oficialii companiei au inceput sa realizeze amploarea fenomenului.

inaintata celor de la Trusted Reviews pe marginea acestui subiect a inceput cu o semi-scuza ,,Am luat la cunostinta aceasta problema, care a afectat un numar limitat de utilizatori”. Avand in vedere ca studii independente au estimat ca de aceste probleme ar fi afectate aproximativ 30% din terminalele comercializate, este aproape amuzanta folosirea termenului ,,numar limitat de utilizatori”, in acest context.

,,Ramanem dedicati scopului de a oferi cea mai buna experienta de utilizare clientilor nostri.” – declaratiile oficiale suna ciudat, in contextul acestor probleme Galaxy S4.

Partea buna este ca, indiferent de formulari, Samsung a initiat un program de inlocuire gratuita a bateriilor de catre toate service-urile autorizate. Intrucat sunt mari sanse sa fiti afectati de problema, sfatul meu e sa va uitati atent la starea bateriei din telefonul vostru Galaxy S4.

Galaxy S4 umflata

UPDATE:

Potrivit mesajului Samsung Romania trimis redactiei noastre, iata declaratia oficiala:

„Suntem constienti de aceasta problema, care a afectat un numar limitat de clienti. Ii rugam pe toti acesti clienti sa mearga la cel mai apropiat service Samsung, unde bateria le va fi inlocuita. Ne mentinem angajamentul de a oferi cea mai buna experienta de utilizare clientilor nostri.

Pana astazi, 18 octombrie, mai putin de 0,04% dintre clientii din Romania care au achizitionat un GALAXY S4 au raportat probleme cu bateria, potrivit informatiilor furnizate de service-ul Samsung.”

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: